7Eleven Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Нещо от типа едно време където се правеха по кръжъощите. Да има обхват поне 100-200 метра. Размери да не е много голяма, но поне 40 см. За предпочитане електро задвижване. Оферти тук или на ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Има един магазин, малко след пицария Верди до радиото и телевизията, в посока Лъки синема за играчки. Виж там има такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted June 1, 2007 Author Share Posted June 1, 2007 Има един магазин, малко след пицария Верди до радиото и телевизията, в посока Лъки синема за играчки. Виж там има такива. Мерси видях ги. Трябва ми нещо по професионално. Дървена или лек метал.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aXe Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Знам каде ги прават и се продават, но е чак в София. Ако те интересува напиши ми ЛС и ще ти дам адрес и телефон. Имат лодки, коли, самолети, въртолети и други. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Diablo Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Преди съм виждал в Конрад радиоуправляеми модели. Магазина им се намира (ако още е там) на продължението на Руски след моста преди кръстовището с бул. България вдясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 tam e oshte konrad do evroutbola v momenta niamat no moje da si porachash i shte ti donesat Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikey Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Специализирани магазини за това което търсиш има в София,.. потърси в нета .. има поне 2, ако не ги намериш ще хелпна ... ето единия http://www.rcmodeli.com/ още един http://www.steldi.com/ нещо интересно: http://www.rcgroups.com/forums/archive/index.php/f-363 и това: http://www.modelistika.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 ако си готов да дадеш много пари може да звънна един-два телефона и да ти намеря човек който ще ти я изработи по потъчка и ще изпипа всичко от-до, корпуса мисля че е карбон или нещо подобно... Ако искаш и самолет може да ти уредя Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted June 2, 2007 Author Share Posted June 2, 2007 ако си готов да дадеш много пари може да звънна един-два телефона и да ти намеря човек който ще ти я изработи по потъчка и ще изпипа всичко от-до, корпуса мисля че е карбон или нещо подобно... Ако искаш и самолет може да ти уредя Мерси много, ще се въздържа от любезното предложение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achom7004 Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 виж и тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
TER Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Колко пари си приготвил за тази лодка? Аз мога да ти направя една по твое желание само ми кажи какво ще искаш от нея? Скорост? Маневреност? Мощност? Товароносимост? Продължителност на работа? и тъй нататък... Не се шегувам. Ако искаш пиши ми ще измислим нещо... Не е сложно да се направи лодка с радиоуправление.. Има моторчета всякъкви,акумулатори,перки също..има двигателчета с вътрешно горене до към 60 лв бройката.Те ползват по особени горива,но и това има в момента на пазара.Радиоуправления се продават по каталог маркови и немаркови... Не съм поддръжник на нелегалните действия с радиоуправляеми вещи...за това ако имаш нечисти намерения..аз не съм човекът който ще ти помогне за това. Също така не желая да ирзработвам в мащаб 1:45 кораба Тирпиц например...много нерви,време и търпение трябва а го има в пластмасов вариант за стотина лева с най малките детайли по него. Измисли за какво ти трябва лодката,колко пари си готов да дадеш и дали искаш да ти изработя такава..също така определи за колко време я искаш готова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.