TER Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Продавам видеокарта: GF6800 256bit шина на паметта 128Mb видео RAM ; AGP8x http://products.gigabyte.ru/products/vga/s...v-n68128dh.html http://www.3dnews.ru/video/geforce-giga/index2.htm Видеопроцесор NV40 Ревизия А1 Видеопроцесорът и е със софтуеърно заключени 4 вертексни и 1 пикселни конвеъра. По дефолт работи с 12/5 вертексни и пикселни конвеъри и честота 325MHz През рива тунер се отключват нормално до формат 16/6 който е стандартен за GF6800GT и GF6800Ultra Аз я ползвам с отключени конвеъри и разпознаване от драйверите като GF6800Ultra тъй като игрите освобождават в по пълен обем красотата на графиката си когато е разпозната като 6800Ultra.Има забележим визуален ефект в игрите. Ползвам я с честота на ядрото 350МHz лятоти и 370 Mhz зимата.Паметта си работи на 700Mhz понеже над тази честота се появяват артефакти.Паметта няма допир с охладителя.С добро охлаждане може да се експериментира ако има ентусиасти. Нормална работна температура 43 град целзий.При натоварен режим достига до 55 град. целзий. На моята конфигурация картата показва 3DMark03 defolt setings: 9110 3DMarks без Мод при 12/5 конвеъри; 10618 3DMarks с отключени 16/6 конвеъри. Това са реални резултати и в тежкии режими картата работи без проблеми с продължително натоварване по време на игра. Има ТV изход,който не съм ползвал никога.Не ми е бил необходим. Продавам я в пълният и комплект с кутия книжка,дискове,прилежащите и игри и драйвери конектори които са неразпечатани в найлончетата си и..всичко каквото има в комплекта.За справка (виж по горе линковете) Картата е закупена чрез Foxy нова през 2005 есента и има гаранция до ноември месец 2007 Недостатъци на тази карта: 1.Много е лакома към захранващия блок.Аз съм с 550Вата немарково захранване и ми се наложи да му сменя кондензаторите и да му усиля управляващата платка в сервиз за да постигна 500Вата от трансформаторът му,който наистина е разчетен за 550 вата,но управляващата му част беше създадена за най много 350 вата китайци...Който прояви интерес към картата да отчита необходимостта от добро захранване. 2.Малко видеопамет.Отчитам,че 128Мб рам е недостатъчна за някои игри.Това създава известен дисконфорт но рядко.Поне за мен.Ако се ползва на нормална компютърна конфигурация тази карта ще даде сериозен прираст и наличието на само 128Мб рам няма да е толкова осезаемо. Обявявам я за продажба на ТЪРГ: Начална цена: 125лв Стъпка: 5лв Блиц цена:150 лв Аз съм от Пловдив. Причина за продажбата на картата:Ще ъпгрейтвам своя компютър и ще минавам на PCI-expres За контакт: Ще посоча телефонът си при наличие на желаещи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TER Posted June 8, 2007 Author Share Posted June 8, 2007 Картата е продадена! Прекратявам търга! Моля закрийте темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.