Jump to content
BulForum.com

Търся memory stick duo 512mb

Recommended Posts

Търся си посочената памет моля даваите офертите си с повече информация и цени.

Не искам да виждам постове от сорта "аз имам такава кви пари ще ми дадещ и може да се навия да ти я продам!!!"

Може и да я бартирам с мойта 64mb карта на тела.

Търся си посочената памет моля даваите офертите си с повече информация и цени.

Не искам да виждам постове от сорта "аз имам такава кви пари ще ми дадещ и може да се навия да ти я продам!!!"

Може и да я бартирам с мойта 64mb карта на тела.

Твоята 64мб мс дуо ли е или дуо про ???

Това е моето предложение

търся й 45лв., картата е на 2 дни, гаранция към германос 5 години. Просто си купих и 1GB и тази ми е излишна.

Брат това е memory-stick-micro на мен ми трябва ДУО не съм наясно дали тази става за К750и но на слот картата пише мемори стик дуо

не че искам да те разочаровам, но ако телефона ти поддържа само MS DUO (не PRO DUO), по-голяма карта от 128мб няма да намериш. това е най-голямата DUO. има и някаква ограничена серия от 256мб, обаче забрави да намериш :) DUO и PRO DUO са различни работи за съжаление :cry и аз го имах тоя проблем и го преглътнах :music

Е ти явно не си прочел внимателно в линка, който съм дал, че към картата върви адаптер за Дуо!

извинявам се на колегата за спама в темата от моя страна но искам да помоля beku ако му е възможно някъде да се видим и да тестваме неговата карта на моя телефон дали ще я разчете. само за тест, ако puter реши да я взима няма да му преча. стига автора на темата и продавача да са съгласни мога да дойда на мястото на размяната и просто да тествам моя телефон за 10 секунди. пишете ми едно лично да не спамим темата повече :)

лека вечер ;)

Еми аз съм с мемори стик про дуо 1гб на СЕ к750и и нямам проблеми... :)

А на beku картата я забравете и двамата, защото е МИКРО! С преходници, без преходници НЕ СТАВА за к750и!

"With the included adaptor, the memory stick can be used in most devices that use full-sized Memory Stick PRO™ media, making it perfect for both your older devices and the latest electronics."

Това казват хората, ако някой етествал картата с адаптора и не става ок, но аз не съм и за това се доверявам на хората занимаващи се с това! Всеки може да тества естествено и да не я вземе, ако не му тръгне на телефона!

И аз не разбирам, но:

1.Адаптерът към Дуо е по-голям от самия слот за карта на к750и

2.Категорично МИКРО НЕ става за к750и

3.Този адаптер към дуо е само за карт рийдърите!

извинявам се на колегата за спама в темата от моя страна но искам да помоля beku ако му е възможно някъде да се видим и да тестваме неговата карта на моя телефон дали ще я разчете. само за тест, ако puter реши да я взима няма да му преча. стига автора на темата и продавача да са съгласни мога да дойда на мястото на размяната и просто да тествам моя телефон за 10 секунди. пишете ми едно лично да не спамим темата повече :)

лека вечер ;)

На @beku за сега няма да му зимам картата затова ако искаш @Shadow^Dancer се разберете нещо с него.Аз имам по добра оферта и сега ще се разбираме с човека дано станат нещата ама така с преходници не мерси!

Адапторът е по-дебел от картата и не може да влиза в слота, така че забравете. Той служи само за удължаване при поставяне в кард рийдър, просто е абсурдно някой да си мисли че трансформира картата от дуо про в дуо :lol:

А между другото аз най-безсрамно ще вметна че имам една мс дуо карта 32мб, за десетина лева бих се разделил с нея ;)

Картата е закупена от @solkerez87. МОЛЯ ЗАТВОРЕТЕ ТЕМАТА ЧЕ ТУКА СТАНА ГОЛЯМ ОФФФ ТОПИК.

P.S.:Модератоти вие решете кои да накажете аз няма да се меся!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...