FENA Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Продава се CD чейнджър,за кола.Марката е Blaupunkt,с 10 диска е.Към него има и някакви кабели,и дистанционно управление.До последно е работил,но ако някой иска да го купи за предпочитане е да го пробва първо.Нямам много представа как вървят цените на този тип техника..затова определям цена от 70лв.Ако е ниска,или висока нека ме поправи някой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
julian_79 Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 Продава се CD чейнджър,за кола.Марката е Blaupunkt,с 10 диска е.Към него има и някакви кабели,и дистанционно управление.До последно е работил,но ако някой иска да го купи за предпочитане е да го пробва първо.Нямам много представа как вървят цените на този тип техника..затова определям цена от 70лв.Ако е ниска,или висока нека ме поправи някой. [/quot а имаш ли си на представа за какав касетофон става? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted May 26, 2007 Author Share Posted May 26, 2007 Казаха ми само за Блаупнкт,каквато марка е и чейнджъра,но ако някой мисли,че може да стане за неговия да заповяда да пробва.Освен това мога да дам 2 дена money back,за да се пробва как работи,защото не е първа младост,ако има проблеми връщам парите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.