jkwon Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Ако някой я има или познава някой който я има да каже. Съгласен съм и на ксерокопиран вариант. Никъде я няма по книжарниците и къде ли не я търсих. Моля да се пратят офертите чрез ПМ. благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chubaka Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Ми аз я имам но е на .pdf файл. Ако проявяваш интерес ще ти я пратя. Ако държиш много след като ти я пратя може да си я разпечаташ даже. 430 страници е файла. Ако решиш, че го искаш свиркай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Защо не я вземеш от някоя библиотека Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMERFALL Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Ми аз я имам но е на .pdf файл. Ако проявяваш интерес ще ти я пратя. Ако държиш много след като ти я пратя може да си я разпечаташ даже. 430 страници е файла. Ако решиш, че го искаш свиркай. На Български ли е ? Ако не те затруднява и ще я пращаш по пощата - добави ме и мен в листата -> [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Преди скоро време я гледах в книжарницата на малката главна Хеликон беше на цена от 10лв. Също я имаше и на пазара за книги до пощата на същата цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.