GS_Mitaka Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Купувам такава платка, защото на моята и се прецакаха някакви спойки и не ми дава добър звук... Опитах се да ги оправя, но не... Ето да видите какво представлява... Предложете ми цена... В темата или на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 5 лв, с някои разлики: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted May 21, 2007 Author Share Posted May 21, 2007 Това не ми върши работа, понеже моето се постава на предния борд на кутията... Трябва да е едно към едно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC_Marto Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Пичове тая платка към кви дъна може да се свързва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted May 22, 2007 Author Share Posted May 22, 2007 Еми аз съм със ASUS P5PL2... Но според мен може да се върже на почти всякакви дъна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro_got Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 5 лв, с някои разлики: Тая джаджа можеш ли да ми я запазиш до другата седмица. Нали накрайника за връзване към дъното е с отделни кабелни обубки на всеки кабел? Ако може прати ми повече снимки (особено на накрайниците на кабелите) на [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.