Jump to content
BulForum.com

Продавам SonyEricsson P910i

Recommended Posts

http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=53492

т'ва ако не е up-ване, здраве му кажи

offtopic: Абре човек .. samkijot .. ти нямаш ли си друга работа освен да висиш тука и да дразнип 60 % от user-ите с твоите забележки постоянно. Спри се малко.

По темата: Телефончето е хубаво ама ценичката му е малко височка !

offtopic - я дай по-конкретно, щото доколкото помня имаш нещо да ми казваш заради обструкцията, която ти направих за един проблемен хард, който се опитваше да продадеш тук и мисля, че беше съвсем основателна. ако искаш може да изкараме темата и да продължим. ти решаваш.

колкото до това тук ... рядко се пиша точно в този форум, още повече по неща, които не ме засягат, но някои много обичат да "натрапват" разните му правила в изгоден за тях случай, като в същото време се правят на ударени, когато леко ги "финтирват" .... та моята забележка може да си получи и определения за случая 20%, но това не мисля че теб конкретно те засяга.

... и още нещо. в крайна сметка твоя пост к'во цели - да ми го "върнеш" индеректно заради онзи хард, щото неща от сорта на "телефона е хубав, но ми цената ми идва малко високичка" нещо не говорят за точна конкретика, а именно - че имаш интерес към него. ако имаше, слагаше цена и чакаш да видиш какво ще ти се отговори. също така си има и pm. ма май по-важно е да не изостанем с един ход назад, нали така?! :D

извинявам се за този offtopic тук.

мемори картата ms DUO ли е или DUO PRO ?

В момента в телефона е 128MB MS DUO, а по принцип телефона подържа и MS DUO PRO.

да ве, той и тоя дето ми го продаде на мен поддържаше MS DUO PRO, ама реално не поддържа изобщо. който го земе тоя тел, да си носи DUO PRO за проба щото човека послъгва.

"Цензора" - просто мие скапано и затова така ти отговорих....сори.

П.П. Така, да отбележа, телефона като го взех вървеше комплект с 64mb pro duo, но ми попадна под ръка 128mb duo и за това него сложих, а 64-ката е подарих на един приятел.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...