docklands Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 2 х SE W800i , само телефони и зарядни.Не са в дорър външен вид (откъдето идва и ниската цена - в магазините са по 569лв.) , но функционират перфектно.Нямат проблеми с джойстиковете и камерите.Единият има БГ меню. Панелите са сменяеми , но трябва да се сменят от специялист. Батерийте карат доволно. Без бартери и моля хора които не мислят сериозно да копуват , а само ме молят да им ги пазя да не ми звънят или пишат. Може и по отделно естествено , но който е първи , ще може да избира. Цена 180лв. парчето. 0878666954 или Скайп - panaira Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex-impo Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 пусни снимка да видим за какво става дума. колко са захабени? имам интерес Link to comment Share on other sites More sharing options...
docklands Posted May 11, 2007 Author Share Posted May 11, 2007 Единият е вече продаден , остана само този... Link to comment Share on other sites More sharing options...
docklands Posted May 12, 2007 Author Share Posted May 12, 2007 Телефончетата са продадени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.