nakatak_zick Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Продавам отигинален warcraft(2цд) roc + frozen trown. Пълен комплект. 50лв възможен лек коментар за сериозни хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Давам 30лв за двете и то при условие че дадеш някаква гаранция че утре като влена в бнет "пешо" няма да ми играе вече с ключовете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Аз да питам само CD Keys продават ли се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 9, 2007 Author Share Posted May 9, 2007 Аз да питам само CD Keys продават ли се? кви пари даваш ? а за аел..тва да не ти е гсм 2ра ръка да пада с 50% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Приятелю, като се има на предвид че единственото нещо за което се дават пари в твоя случай са 2-та ключа, и също така като видим че от пулсар купувам всичко общо за 60лв ПАКЕТИРАНО ,кажи ми заслужава ли си да рискувам да хвърла 50лв по теб и после да чакам някой (може да са 2-ма 3-ма даже) за да ми дойде реда за да играя бнет с мойте ключове. 30лв от мен и то само за ключовете ,другото не ми трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.