Salida Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Добър вечер. Продавам следните неща: 1. Кабелен модем Motorola SB5100. Закупен преди около 3г. от Евроком. В перфектно състояние с всички кабели, книжка и диск, които идват с него. Причината за продажбата е преминаване към друг доставчик. Цена - 40лв. Снимки: 1, 2 . Продавам няколко стари телефона. Общото при тях е, че нито един не пали. Поне аз не мога да ги пусна. Определям цена от 5лв. на телефон, понеже нямам реална представа колко струва един такъв за части. Ако някой има интерес - може да се коментира. 2. Телефон Ericsson с оригинално зарядно. Снимки: 1, 2 . - Продаден! 3. Телефон Ericsson с оригинално зарядно и допълнителна батерия. Снимки: 1, 2. 4. Телефон Panasonic оригинално зарядно. Снимки: 1, 2.- Продаден! 5. Телефон Siemens A35 с две зарядни. Снимка: 1. 6. Мишка Logitech. Събираше прах в шкафа. До последно си работих с нея и си бачкаше. Ако някой има интерес може да я пробва преди това. Цена - 5лв. Снимка: 1. - Запазена! 7. Детско лаптопче за обучение, на немски език е. Има игри за писане, смятане и др. Цена - 10лв. Снимки: 1, 2, 3, 4, 5. - Продаден! За контакти: тук, на ПМи, [email protected] и salida98 (в skype). Link to comment Share on other sites More sharing options...
d-r ivanov Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 6. Мишка Logitech. Събираше прах в шкафа. До последно си работих с нея и си бачкаше. Ако някой има интерес може да я пробва преди това. Цена - 5лв. Снимка: 1. искам това , но ще мога да се обадя във вторник вечер (няма ме по празниците), запази ми я Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted April 28, 2007 Author Share Posted April 28, 2007 искам това , но ще мога да се обадя във вторник вечер (няма ме по празниците), запази ми я Засега има клиент за понеделник вечерта, ако се откаже ще я пусна пак в продажба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Телефон Ericsson с оригинално зарядно. Снимки: 1, 2 . kwa mu e zeneta i kolko mu kara bateriqta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted April 28, 2007 Author Share Posted April 28, 2007 Телефон Ericsson с оригинално зарядно. Снимки: 1, 2 . kwa mu e zeneta i kolko mu kara bateriqta Струва 5лв. и както съм написала - не работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.