Jump to content
BulForum.com

Продавам

Recommended Posts

Добър вечер. Продавам следните неща:

1. Кабелен модем Motorola SB5100. Закупен преди около 3г. от Евроком. В перфектно състояние с всички кабели, книжка и диск, които идват с него. Причината за продажбата е преминаване към друг доставчик. Цена - 40лв. Снимки: 1, 2 .

Продавам няколко стари телефона. Общото при тях е, че нито един не пали. Поне аз не мога да ги пусна. Определям цена от 5лв. на телефон, понеже нямам реална представа колко струва един такъв за части. Ако някой има интерес - може да се коментира.

2. Телефон Ericsson с оригинално зарядно. Снимки: 1, 2 . - Продаден!

3. Телефон Ericsson с оригинално зарядно и допълнителна батерия. Снимки: 1, 2.

4. Телефон Panasonic оригинално зарядно. Снимки: 1, 2.- Продаден!

5. Телефон Siemens A35 с две зарядни. Снимка: 1.

6. Мишка Logitech. Събираше прах в шкафа. До последно си работих с нея и си бачкаше. Ако някой има интерес може да я пробва преди това. Цена - 5лв. Снимка: 1. - Запазена!

7. Детско лаптопче за обучение, на немски език е. Има игри за писане, смятане и др. Цена - 10лв. Снимки: 1, 2, 3, 4, 5. - Продаден!

За контакти: тук, на ПМи, [email protected] и salida98 (в skype).

6. Мишка Logitech. Събираше прах в шкафа. До последно си работих с нея и си бачкаше. Ако някой има интерес може да я пробва преди това. Цена - 5лв. Снимка: 1.

искам това , но ще мога да се обадя във вторник вечер (няма ме по празниците), запази ми я

искам това , но ще мога да се обадя във вторник вечер (няма ме по празниците), запази ми я

Засега има клиент за понеделник вечерта, ако се откаже ще я пусна пак в продажба.

Телефон Ericsson с оригинално зарядно. Снимки: 1, 2 .

kwa mu e zeneta i kolko mu kara bateriqta

Струва 5лв. и както съм написала - не работи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...