ivanov681 Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Apple - iPod shuffle - 1гб .Имам 2 бр давам ги за по 60 лева само iPod без слушалки и други принадлежности.Ако някои се интересува да пише на [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Може ли да дадеш снимки и малко повече инфо, работят ли си като хората, имат ли някакви проблеми? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanov681 Posted April 27, 2007 Author Share Posted April 27, 2007 Може ли да дадеш снимки и малко повече инфо, работят ли си като хората, имат ли някакви проблеми?/ ами работят си а и винаги можеш да ги пробваш ако искаш.чакаи да намеря линк с инфо и ще ти го дам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Аз линк с инфо мога да си намеря Интересуваха ме снимки от теб, за да видя съответно в какво състояние са Ipodite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanov681 Posted April 27, 2007 Author Share Posted April 27, 2007 Аз линк с инфо мога да си намеря Интересуваха ме снимки от теб, за да видя съответно в какво състояние са Ipodite.ок нямаш проблем сега ще ги снимам. сега не мога да ги снимам ако искаш ела до мг-то да ги видиш .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eskada_ Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 давам ти 50 лв за единия ако си навит ми пи6и Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.