Dimitar_90 Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Телефона има 1 проблем. Всичко си му бачка както трябва с изключение на това, че като ви звънят само вибрира и свети, но не иска да звъни. Всичко друго си е 6. Дори и лепенката си седи на дисплея. Носих го само на 1 сервиз, там ми казаха, че за 15лв. ще го направят. Но имаха работа и да им го занеса след 2-3 дни. Така и не съм го носил повече, защото не ми се занимава. Цената, която му търся е 60лв. Пишете тук, на лс или звънете на 0885/06-86-19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 40 български левчета и го взимам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Телефона има 1 проблем. Всичко си му бачка както трябва с изключение на това, че като ви звънят само вибрира и свети, но не иска да звъни. Всичко друго си е 6. Дори и лепенката си седи на дисплея. Носих го само на 1 сервиз, там ми казаха, че за 15лв. ще го направят. Но имаха работа и да им го занеса след 2-3 дни. Така и не съм го носил повече, защото не ми се занимава. Цената, която му търся е 60лв. Пишете тук, на лс или звънете на 0885/06-86-19 Искаш да каже6,4е е с оригиналния панел и не е сменян???Кога е купен телефона? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted April 24, 2007 Author Share Posted April 24, 2007 Телефона е продаден на Bapr. Офертата от 40лв. щях да е отхвърля. Да беше си с оригинален панел доказателство за това е че имаше щампа на мовистар. Моля, затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.