GS_Mitaka Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Фланелката е носена 2-3 пъти, не е ходено на мач с нея, нито е играно с нея... Много е запазена, марка Nike, произведено в България, което е странно... Размер: L (голяма е)... Ето СНИМКИ ... Цена 25 лв (не е твърда) Търсете ме в темата или на Лично... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted April 23, 2007 Author Share Posted April 23, 2007 22 лева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted April 23, 2007 Author Share Posted April 23, 2007 20 лева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted April 27, 2007 Author Share Posted April 27, 2007 18 лева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted April 28, 2007 Author Share Posted April 28, 2007 15 лева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 .. произведено в България, което е странно... не знам кое му е странното преди време на псж и на още един известен отбор, екипите им се шиеха изцяло в българия. в случая по-странното за мен е, че на тази я няма "запетайката" на гърдите - нещо, което толкова противната за мен марка не пропуска да отбележи при своите продукти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted April 28, 2007 Author Share Posted April 28, 2007 незнам... фланелката е много изчистена и красива... но мразя цветовете (чълто и черно) и съответния пловдивски отбор... подариха я на братовчед ми, а му е огромна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 И без това вече стана офтопик ще разясня, че завод на Найк има в Граф Игнатиево, преди години мои познати си купуваха оттам оригинални фланелки на Ювентус с перфектно качество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted April 28, 2007 Author Share Posted April 28, 2007 Благодаря за информацията, Камене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.