nomadbg Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 prodavam N70 na 4 meseca samo s bateria za 309 kinta, kato ima leki zabelejki po van6nia vid imam i razli4ni aksessoari (zariadno,zariadno za kola, disk, data kabel, .....) ako niakoi poiska 6te se dorazberem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanTigana Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 качи снимки да видим кви са тея забележки по външния вид Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomadbg Posted April 17, 2007 Author Share Posted April 17, 2007 качи снимки да видим кви са тея забележки по външния вид zna4i ako ste po pretenciozni 6te iskate nov panel, no ina4e telovete sa v idealno rabotno sastoianie, utre moje bi 6te ka4a snimki, a taka sa6to imam i niakoi aksesoari.... nai dobre e da se vidim i sami da si precenite i da si izberete koi ot dvata imam ve4e snimki ama ne6to ne moa gi ka4a koito iska 6te mu pratia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 а цената на нов панел каква е (ако знаеш) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomadbg Posted April 17, 2007 Author Share Posted April 17, 2007 а цената на нов панел каква е (ако знаеш) 12 fal6iv (stoi dobre na tela) ... i 35-30 originalen (do 3 sedmici moga da nameria 4eren originalen za 30 kinta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.