Breez Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Хубавко форумче и разбира се раздел! Както оби4ам да казвам аз колите са 2 вида японски и вси4ки останали!Та има ли някой,който се радва на Тойотка в форума освен мен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackRam Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 В момента се радвам на Сеат-че, но смятам скоро да се радвам на един нов рав4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted April 16, 2007 Author Share Posted April 16, 2007 BlackRam said: В момента се радвам на Сеат-че, но смятам скоро да се радвам на един нов рав4 Nice choice Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Breez said: Хубавко форумче и разбира се раздел! Както оби4ам да казвам аз колите са 2 вида японски и вси4ки останали!Та има ли някой,който се радва на Тойотка в форума освен мен? От тук на татък няма смисъл от разговор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Breez said: колите са 2 вида японски и вси4ки останали! Напълно вярно! Остана само да уточним коя е печелившата страна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted April 16, 2007 Author Share Posted April 16, 2007 Leper_Messiah said: Напълно вярно! Остана само да уточним коя е печелившата страна Любимата ми тема! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Breez said: Хубавко форумче и разбира се раздел! Както оби4ам да казвам аз колите са 2 вида японски и вси4ки останали!Та има ли някой,който се радва на Тойотка в форума освен мен? Естествно, най-прогресиращата марка в последните години карам си я с голямо удоволствие Leper_Messiah said: Напълно вярно! Остана само да уточним коя е печелившата страна че не е ли ясно ... Иначе най ме кефят пичовете с БМВтата като спрат на ГАЗ колонката снижават се до асвалта да не ги види някои от фен клуба, че срамммммм Много се кафя като спре до мен някое наточено БМВ или от тия Голфове с "многото коне" (с многото лепенки и ПВЦ тунинг), леко форсирам Тойотата докато е червено и светне ли жълто ще си изпушат гумите а аз си трагвам "пенсионерската" направо се скъсвам от смях как само т'ва им е в главата. И не се и сещат, че ги базикат на следващия светофар се повтаря същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Rolla said: Естествно, най-прогресиращата марка в последните години карам си я с голямо удоволствиече не е ли ясно ... Иначе най ме кефят пичовете с БМВтата като спрат на ГАЗ колонката снижават се до асвалта да не ги види някои от фен клуба, че срамммммм Много се кафя като спре до мен някое наточено БМВ или от тия Голфове с "многото коне" (с многото лепенки и ПВЦ тунинг), леко форсирам Тойотата докато е червено и светне ли жълто ще си изпушат гумите а аз си трагвам "пенсионерската" направо се скъсвам от смях как само т'ва им е в главата. И не се и сещат, че ги базикат на следващия светофар се повтаря същото Ти от хора с голфове какво друго можеш да очакваш,а за БМВ-тата и газовите колонки нека не говорим много,защото и твоята тойота ако гореше 15-16 бензин в града и ти щеше да си на газ.БМВ поне си оправдава разхода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted April 17, 2007 Author Share Posted April 17, 2007 Rolla said: Естествно, най-прогресиращата марка в последните години карам си я с голямо удоволствиече не е ли ясно ... Иначе най ме кефят пичовете с БМВтата като спрат на ГАЗ колонката снижават се до асвалта да не ги види някои от фен клуба, че срамммммм Много се кафя като спре до мен някое наточено БМВ или от тия Голфове с "многото коне" (с многото лепенки и ПВЦ тунинг), леко форсирам Тойотата докато е червено и светне ли жълто ще си изпушат гумите а аз си трагвам "пенсионерската" направо се скъсвам от смях как само т'ва им е в главата. И не се и сещат, че ги базикат на следващия светофар се повтаря същото K'во моделче е твойта Тойотка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Rolla said: Естествно, най-прогресиращата марка в последните години карам си я с голямо удоволствиече не е ли ясно ... Иначе най ме кефят пичовете с БМВтата като спрат на ГАЗ колонката снижават се до асвалта да не ги види някои от фен клуба, че срамммммм Много се кафя като спре до мен някое наточено БМВ или от тия Голфове с "многото коне" (с многото лепенки и ПВЦ тунинг), леко форсирам Тойотата докато е червено и светне ли жълто ще си изпушат гумите а аз си трагвам "пенсионерската" направо се скъсвам от смях как само т'ва им е в главата. И не се и сещат, че ги базикат на следващия светофар се повтаря същото На тая тема можем да говорим много. Аз лично съм 1243241224% анти фен на японките във всеки един апект, и много се ям с хонда феновте в другите форуми, но поне имаме една и съща философия за спосртна кола - а именно ГОЛЯМ АТМОСФЕРЕН ДВИГАТЕЛ, задно предаване и 6 скорсти. Точно за това не харесвам спортните модели на Мерцедес дори и СЛР, а за японките - ми те без турбинИ са за никъде. И като се правят сравнения много добре ще е ако колите са горе доло ендкави коне и най вече ЕДНАКВИ кила . Защо казвам това ли. ще видити в приложената снимка как ЕС 2000 остава зад много дизелаци и ОПЕЛ Зафира. Теста е на АВТОБИЛД Много фактори влияят за една проста "дръпка" или ДРАГ РЕЙСИНГ, но на пистата работата е много различна. Който не вярва да ми пише за ДС++ да дръпне една хава да види за кво говоря. Как едно Ф355 направи за смях Скайлайн . http://clubf1.net/forums/index.php?showtop...t=0&start=0. В третото мнение май е снимката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Глупости на търкалета! Всеки знае кои автомобили са най-издръжливи и най-качествени като изработка. Относно типа двигател и кой колко KM/h развива не знам и нямам намерение да се интересувам особено много. Лекия автомобил не е за състезание, а за да предвижи от една точка до друга. Баща ми по едно време имаше Alfa 147 - супер, ускорява невероятно, достига високи скорости и тн, но невероятно ниска и се лашка на всяка дупчица на пъта, гори 11 на 100 А99 и за капак е адски неудобна. Е може ли някой да ми обясни защо да дам 50000лв (тогава струваше толкова, сега не знам) за тази кола? Адски неудобна с големи разходи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted April 17, 2007 Author Share Posted April 17, 2007 DON_CHEFO said: На тая тема можем да говорим много. Аз лично съм 1243241224% анти фен на японките във всеки един апект, и много се ям с хонда феновте в другите форуми, но поне имаме една и съща философия за спосртна кола - а именно ГОЛЯМ АТМОСФЕРЕН ДВИГАТЕЛ, задно предаване и 6 скорсти. Точно за това не харесвам спортните модели на Мерцедес дори и СЛР, а за японките - ми те без турбинИ са за никъде. И като се правят сравнения много добре ще е ако колите са горе доло ендкави коне и най вече ЕДНАКВИ кила . Защо казвам това ли. ще видити в приложената снимка как ЕС 2000 остава зад много дизелаци и ОПЕЛ Зафира. Теста е на АВТОБИЛД Много фактори влияят за една проста "дръпка" или ДРАГ РЕЙСИНГ, но на пистата работата е много различна. Който не вярва да ми пише за ДС++ да дръпне една хава да види за кво говоря. Как едно Ф355 направи за смях Скайлайн . http://clubf1.net/forums/index.php?showtop...t=0&start=0. В третото мнение май е снимката. Meн дръпки и такива глупости никога не са ме интересували!За мен е важно да си карам безпроблемно коли4ката,а не да кисна по сервизите и да наливам постоянно пари за ремонти!Само за пример ще кажа,че имам познат с Голф 4 на 5 години,който ве4е смени к'во ли не по тая кола....моята е на 14 години и не е пипано нищо по нея освен консумативите.....така,4е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Ми да оточним за кво иде реч. За спортист или не. Пък и една спортна кола зад а върви трябва да гори. не може да гори 5 и да върви Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 DON_CHEFO said: Ми да оточним за кво иде реч. За спортист или не. Пък и една спортна кола зад а върви трябва да гори. не може да гори 5 и да върви Темата не е за спортни японски и италиански коли ... темата за обикновенни японски автомобили Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 DON_CHEFO мисля че си объркал форума, иди в форумите на маняците на коне, ускорение и т.н. Аз карам кола за да се придвижвам и държа на удобсто, комфорт и удоволствие от самото шофиране, нисук разход и не на последно място безавариност и безопастност. Не карам кола за да си ГИ мерим на кой е ПО-ПО-НАЙ-... с маняци като теб или да стигна примерно до София 10 минути преди теб. Даже вообще не ме интересува ти или който и да е друг каква кола кара. Да си видял някой тойота фен да е влезал в форумаите на други марки и да е плюе като теб ? Ми да ние не завиждаме Breez Тойотата е Королла АЕ112 седан, 1.6 vvt-i, 110 ph, 2002, на малко над 80000км и до сега не е пипано нищо по нея освен смяна на консумативи по предписание в сервизната книжка DON_CHEFO - разбрали сега защо карам Japan-ска кола сравни ми я сега с европеиска която на 80000км по нашите пътища да изкара този пробег без нужда от никакви ремонти Просто за да караш Japan-ска кола трябва да мислиш малко по-различно или поне да си прекарал пубертета И да не разваляме темата да напомня: това не е тема за кои коли са по-хубави а кой кара Тойота в форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Има и европейски,които издържат- 90000 км, всичките са по нашите пътища- сменени са само консумативи,веднъж е натягано жилото на ръчната и това е. Ама не е там работата. Тъпи са необоснованите спорове за разни марки. Аз лично харесвам много японските авомобили,но друг път ще пиша защо в повече подробности,щото е най-лесно да кажа "ми щот така", ама звучи някак изтъркано Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Rolla said: DON_CHEFO мисля че си объркал форума, иди в форумите на маняците на коне, ускорение и т.н. Аз карам кола за да се придвижвам и държа на удобсто, комфорт и удоволствие от самото шофиране, нисук разход и не на последно място безавариност и безопастност. Не карам кола за да си ГИ мерим на кой е ПО-ПО-НАЙ-... с маняци като теб или да стигна примерно до София 10 минути преди теб. Даже вообще не ме интересува ти или който и да е друг каква кола кара. Да си видял някой тойота фен да е влезал в форумаите на други марки и да е плюе като теб ? Ми да ние не завиждаме Breez Тойотата е Королла АЕ112 седан, 1.6 vvt-i, 110 ph, 2002, на малко над 80000км и до сега не е пипано нищо по нея освен смяна на консумативи по предписание в сервизната книжка DON_CHEFO - разбрали сега защо карам Japan-ска кола сравни ми я сега с европеиска която на 80000км по нашите пътища да изкара този пробег без нужда от никакви ремонти Просто за да караш Japan-ска кола трябва да мислиш малко по-различно или поне да си прекарал пубертета И да не разваляме темата да напомня: това не е тема за кои коли са по-хубави а кой кара Тойота в форума Aз сравнявам колите, не хората и не пилотските им умения. ОПитвам се да карам по всяка точка от правилника за движение по пътищата. Другото нещо е за писта - място където японците нямат шанс. Нищо като стана и аз на 40 може да мисля така ама е слабо вероятно. А според мен японките са само по евтини нищо друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted April 18, 2007 Author Share Posted April 18, 2007 DON_CHEFO said: Aз сравнявам колите, не хората и не пилотските им умения. ОПитвам се да карам по всяка точка от правилника за движение по пътищата. Другото нещо е за писта - място където японците нямат шанс. Нищо като стана и аз на 40 може да мисля така ама е слабо вероятно. А според мен японките са само по евтини нищо друго Някои хора проглеждат макар и късно дано ти да си от тях все пак!Иначе за какво стават японските коли няма смисъл да говорим понеже фактите са достатъчно красноречиви! ЦъК и ЦъК Човек който веднъж се качи на японска кола за друго няма да помисли....просто факт! Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Не знам ама един от нашите авенсиси и 100 000 километра не издържа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Кой каквото и да говори, единствения недостатък на "жълтите" коли е, че са им скъпи частите. Издръжливостта им е пословична, а за това на каква цена достигат качеството и характеристиките на прехвалените Мерцедеси и Аудита (съвсем примерно) въобще няма да споменавам. Само виж продажбите на КИА в последните 5 години и със съвсем малко акъл ще се сетиш за какво става въпрос.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Квото и да си говорим TOYOTA SOLARA е номер едно Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Leper_Messiah said: Кой каквото и да говори, единствения недостатък на "жълтите" коли е, че са им скъпи частите. Издръжливостта им е пословична, а за това на каква цена достигат качеството и характеристиките на прехвалените Мерцедеси и Аудита (съвсем примерно) въобще няма да споменавам. Само виж продажбите на КИА в последните 5 години и със съвсем малко акъл ще се сетиш за какво става въпрос.... Още по-малко акъл пък се иска да сравниш КИА с Ауди БМВ и Мерцедес. Качеството струва пари. БТВ тия КИА сапунерки ли правеха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 DON_CHEFO said: Още по-малко акъл пък се иска да сравниш КИА с Ауди БМВ и Мерцедес. Качеството струва пари. БТВ тия КИА сапунерки ли правеха КИА са по-друг вид коли, но що да не сравня един Авенсис с А4? Ако можеш да ми обясниш с кво Аудито превъзхожда Тойотата.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Leper_Messiah said: КИА са по-друг вид коли, но що да не сравня един Авенсис с А4? Ако можеш да ми обясниш с кво Аудито превъзхожда Тойотата.... В спорове повече не влизам. Всеки си купува това, което иска и най-вече това, което може. . Има хора и за Авенсис и за А4. Фен съм на всичко, което не е от изток и така........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Leper_Messiah said: КИА са по-друг вид коли, но що да не сравня един Авенсис с А4? Ако можеш да ми обясниш с кво Аудито превъзхожда Тойотата.... Най-малкото лукс му липсва на авенсиса. Ако го сравниш с БМВ ще му липсва и спорт, и лукс, а с мерцедес да не говорим. RWD POWER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.