spetsa Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Купувам колело до 50-60лв.За предпочитане е да е с женска рамка.Предложения само с снимка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted April 16, 2007 Author Share Posted April 16, 2007 Айде де никои ли няма някое колело в избата което да не му трябва.Може и с мъшка рамка не е задължително да е женска.Не ми трябват екстри.Просто колело,спирачки и скорости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Ами аз имам един MTB в повече но снимки сега не мога да ти пратя. Пиши направо на ПМ да се разберем да го видиш на място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Имам стар полубегач Пежо, алуминиеви капли, стоманена рамка, цена обаче е по висока ако те интерисува пиши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted April 17, 2007 Author Share Posted April 17, 2007 Мерси за предложението но не ме устройва трябва ми нещо обикновенно и да може да се кара от момиче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.