kamen Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Модел: SONY CDX-R3300 Цена: 150лв. За контакти: пишете ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted April 14, 2007 Author Share Posted April 14, 2007 Мога да смъкна 10-20 лева от цената, ако ви притеснява, възможни са и бартери..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted April 17, 2007 Author Share Posted April 17, 2007 Нова цена: 130лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted April 19, 2007 Author Share Posted April 19, 2007 Последно и окончателно: 120 лева ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puter Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Гаранция има ли, от каде е купен и колко е ползван? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Аз също се интересувам: Гаранция има ли, от каде е купен и колко е ползван? С какъв панел е?Черен или като на твоята снимка. Интересуват ме актуални снимки за да видя моментното състояние. Мога да предложа PC компоненти за Бартер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted April 20, 2007 Author Share Posted April 20, 2007 Аз също се интересувам: С какъв панел е?Черен или като на твоята снимка. Интересуват ме актуални снимки за да видя моментното състояние. Мога да предложа PC компоненти за Бартер. Панелът е същия като на снимката, сребрист. За съжаление нямам апарат и не мога да го снимам. Перфектен е, няма драскотини нито налепена мръсотия или нещо подобно. Все пак е ползван само 4 месеца. Гаранцията е изтекла, но все пак я пазя - купен е от Технолукс. Запазен е защото беше купен за колата на Баща ми, която той продаде и оттогава не е ползван. Компоненти за PC, които приемам са: DVD RW, HDD 80 и нагоре GB, RAM - 512 или 1 GB. Дъна, процесори не ми трябват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted April 21, 2007 Author Share Posted April 21, 2007 Вече е разменено, благодаря на всички за интереса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.