DenisBeljata Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Switch-a да има поне 3 работещи порта... Не ме бърка ако е гол (само платка). Единственото ВАЖНО условие е ЦЕНАТА да е ниска Машинно менгеме също търся. Знам колко са по магазините и къде ги има. Не ме устройват там цените. Очаквам предложения. Лек ден на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 switch tp-link 8 port 16 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
achom7004 Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 цена 8лв. без захранване Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted April 16, 2007 Author Share Posted April 16, 2007 продавам 8 порта CNET cn8800tpc -цена 8лв. без захранване Абе хора, що не реагирате по-бързо, та се налага да се "набутвам" на по-скъпо..... все пак , нямам против да го погледна (тествам) на "живо"...пък може и да го взема, дори да стои.... Иииии все пак ..... МЕНГЕМЕ нема ли никой "излишно"......... Търся и машинна маса с "канали" за закрепване................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Аз мога да ти предложа Switch Surecom 5 портов със адаптер,всичко си му работи.цена 10 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted April 20, 2007 Author Share Posted April 20, 2007 Аз мога да ти предложа Switch Surecom 5 портов със адаптер,всичко си му работи.цена 10 лв. Имаше едно предложение за 8 порт-а за 10 лева и чакам още него... Ако не стане до неделя сигурно ще те потърся... А менгеме никой ли не може да предложи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stati Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Аз имам един който го прадавам за 4лв без адаптер има кам 5 работещи порта а иначе е 8 порта За КоНтАкТ Stati_Angelov <--- Skype ... or 0897837104GSM or nickname in IRC Stati or TNT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.