Jump to content
BulForum.com

Продавам си колата Форд Фиеста 98' 1.3

Recommended Posts

Форд Фиеста,произведена 25.06.1998.Двигател 1300 cm3 60 к.с.

Обслужена(ремък,масло,филтри).Стерео Panasonic CD/MP3.

2 AirBag-а.Ляти джанти O.Z Racing 14'',в момента е с летни гуми 195/45/14,спортно окачване KW Automotive – пружини и амортисьори.

Колата е нов внос(януари 2007 вкарана) аз я карам от 02.03.07г.Тоест по-малко от месец е при мен,причината за продажбата е че ми е малка,искам нещо по-големичко ;)

Снимки тук

за контакти: 0898 868082

Цена 4 000 лв,коментари само на място.

П.С: Километража показва 89 000 км. Но при Форд не е милионен километража и реално незнам на колко е .. най-вероятно на 189 000.

П.С2 : намерих някакъв лист от преглед точно преди да бъде закупена в Германия,на него пише че на 12.12.2006 е била на 86 000,тоест километрите са реални и горното написано е грешно.

Форд Фиеста,произведена 25.06.1998.Двигател 1300 cm2 60 к.с.

Обслужена(ремък,масло,филтри).Стерео Panasonic CD/MP3.

2 AirBag-а.Ляти джанти O.Z Racing 14'',в момента е с летни гуми 195/45/14,спортно окачване KW Automotive – пружини и амортисьори.

Колата е нов внос(януари 2007 вкарана) аз я карам от 02.03.07г.Тоест по-малко от месец е при мен,причината за продажбата е че ми е малка,искам нещо по-големичко ;)

Снимки тук

за контакти: 0898 868082

Цена 4 000 лв,коментари само на място.

niama6 li dnevni snimki na moia smotan monitor i taia tumnina ni6to ne vijdam :) i se interesuvam s 4 vrati li e

niama6 li dnevni snimki na moia smotan monitor i taia tumnina ni6to ne vijdam :) i se interesuvam s 4 vrati li e

Утре ако намеря апарат ще и направя дневни снимки,да с 4 врати е :)

Нови снимки от днес в албума.

Забележки по-колата: Гарнитурата на капака на клапаните е за смяна,имаше места(преден ляв и заден десен калници) с корозия,местата са обработени с преобразувател за ръжда и са грундирани,нямам време за кит и пръскане,по този начин поне не скривам дефектите и клиента знае какво купува.

Мека връзка на гърнето е за смяна,издава звук все е с ремус ама не е :)

Предната броня е леко жулната вдясно,без пукнатини.

снимки

оказва се,че има проблеми колата и още 300лв поне за да се оправят.

Имам известен интерес за колата.Можеш ли да дадеш цена без джантите и сиди-то,понеже не съм фен на алуминиевите джанти.

Аз ще си намеря железни.И ако можеш да споделиш реален разход в града и извън града,защото сме ги слушали много тези..... "направо го мирише бензина,над 6 неможе да качи"...,а всъщност гори 10.....

поздрави!

оказва се,че има проблеми колата и още 300лв поне за да се оправят.

Имам известен интерес за колата.Можеш ли да дадеш цена без джантите и сиди-то,понеже не съм фен на алуминиевите джанти.

Аз ще си намеря железни.И ако можеш да споделиш реален разход в града и извън града,защото сме ги слушали много тези..... "направо го мирише бензина,над 6 неможе да качи"...,а всъщност гори 10.....

поздрави!

Мда прав си за 300 лв ще се оправят проблемите на колата.Без джантите не става,не искам да се занимавам да продавам нещата отделно.С това спортно окачване ще се озориш с железни,трябва да е 185/50 или 55.

В града 8.5/100км си ги харчи,извънградско пада на 6-6,5 ако се кара само на 5-та .. иначе ако я пържа гори 7-7,5.

и аз силно се интересувам от джантите. даже имам някви желязни които мога да ги дам подарък.

и аз силно се интересувам от джантите. даже имам някви желязни които мога да ги дам подарък.

Iskam da q prodam cqlata kakto si e komlekt,taka sam q kupil taka iskam da q prodam,na jelezni djanti nemoga da sloja takava gyma 195/45/14 puk i se gubi celiq efekt,ako ne beshe sas sportno okachvane shtqh da gi prodam djantite,obache na tova okachvane ne stava da mu sloja jelezni djanti i da se mucha da q prodam.

Sorry tova e kolata se prodawa komplekt.

първо не разбирам какво общо има спортното окачване с вида на джантата-дали е желязна дали е стоманена.

второ за тази кола 195 гуми са доста широки.

Имам и 3 въпроса:

1.Сумата за оправяне на забележките ти ли ще я поемеш?

2.До колкото виждам не си писал екстри като :

ABS

КЛИМАТИК

ХИДРАВЛИКА

ЕЛ.СТЪКЛА

ЦЕНТРАЛНО

АЛАРМА

Има ли ги или не?

3.Как с това "спортно окачване" се държи на пътя.Имам в предвид по дупки и паваж.Ясно е че на гладък терен е супер?

Извини ме че водя пазарлъци през форума,но работя до късно вечер и не мога да излизам,а след 19ч. е тъмно и нищо не се вижда.Ако реша в неделя ще се видим.Но преди това отговори ми на тези въпроси.Може и на ПМ.

Поздрави!

• 4 weeks later...

Приемат се и бартери+ доплащане от ваша страна.БМВ е30 ми трябва 318 или 320.

Проблемите със звука са решени,меката връзка е сменена,също така съм сменил и накладките.

Запланувал съм тези дни да свалям окачването и да я дигна малко,амортисьорите са регулируеми.Очаквам поне 3 см да се вдигне.

И гарнитурата на капака ще сменя.

Остава за евентуалният нов собственик да оправи външните козметични дефекти.

Колата е технически перфектна.Минала е преглед и стенд.

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...