shondll Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Небходима ми е само платката от снимката (тази, която се движи с главите и от която излиза фолииния кабел за главите)(сори за качеството), но може да купя и целия принтер. Принтерът, за който ми трябва е посочения в заглавието, но и друг НР става, стига тази платка или механиката да е подобна Пишете тук или на ЛС Принтерът: клик Платката: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Apollo p-1200 върши ли ти работа ? с глава на HP е и електроника също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shondll Posted March 13, 2007 Author Share Posted March 13, 2007 Доколкото упях да намеря в гуугл този ползва глави 25 и 26 така че не става за съжаление клик. Някой с неработещ НР принтер, който поне ползва 27(черна) и 28(цветна) глави Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 HP DeskJet 3420 върши ли ти работа? Работи с 27ма и 28ма глава. Седи от много време при мен и не знам в какво състояние е, защото няма адаптер . Предполагам, че работи, но няма как да проверя. За 20лв. се разделям веднага с него. Едит: Не ми се разглобява сега да гледам каква е платката. Ако искаш ела в работно време и си го разглоби ти . Освен това един приятел има HP DeskJet 3845 - пак с тия глави работи. Знам само, че неговия няма глави, иначе си бачка. Ако той може да ти свърши работа трябва да питам за колко ще се раздели с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sToIkoV Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 хаха пич имам точно същия принтер hp psc 1215 донесен ми е от германия от 1 месец седи в нас още не сум го пробвал защото нямам захранващ кабел иначе му зехме глави де ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shondll Posted March 14, 2007 Author Share Posted March 14, 2007 @sToIkoV: хаха пич браво на тебе ама кво го правиш твоя принтер? платката ли предлагаш, целия ли, или просто ми съобщаваш (ми да нося и моя и да правим printerparty ) @GeorgeCh: Добре, съгласен, като имам малко време ще мина (въоръжен с отвертки и захранване ако намеря отнякаде) и ще го видим Хасан дали ша яде баница. Питай и за този на приятеля ако можеш за цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sToIkoV Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 трябват ли ти все още части за тоя принтер до вечерта мога да ти намеря квото ти трябва ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shondll Posted March 15, 2007 Author Share Posted March 15, 2007 трябват ли ти все още части за тоя принтер до вечерта мога да ти намеря квото ти трябва ... Да бе трябва ми само платката от снимката. Понеже не се вижда много -> като отвориш предния капак да сменяш главите се вижда един лентов кабел(доста дълъг), закачен за каретата с главите, който пък е запоен за въпросната платка и закачен с куплунг за дънната . Ако го намериш това пиши лс да се разберем за подробностите по договора Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 @GeorgeCh: Добре, съгласен, като имам малко време ще мина (въоръжен с отвертки и захранване ако намеря отнякаде) и ще го видим Хасан дали ша яде баница. Питай и за този на приятеля ако можеш за цена. Отвертки няма смисъл да носиш - при мен има достатъчно . Принтера на дружката и той отива за продан - що е принтер - се 20лв. Днес нямах време да се занимавам (чак сега имам време да ти отговоря) утре, ако остане време може и да ги отворя. Иначе ако решиш да идваш към мен н ай-добре първо ми звънни на някой от телефоните в подписа, че утре съм доста в движение, а колегата не е в час какво си тракаме тука . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sToIkoV Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 колко пари даваш за целия принтер ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shondll Posted March 15, 2007 Author Share Posted March 15, 2007 колко пари даваш за целия принтер ? Ми виж ся, аз в крайна сметка си купих нов принтер, ама все пак ми е мерак да го оправя стария щото мн си ме кефи - ако твоя не работи само тая платка я зимам за 15 гроша( аз ще я разглобя ако се наложи), иначе целия за повече от 25 просто няма смисъл, защото ще ми се съберат 3 еднакви, пък това не са миришещи картинки все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.