no7 Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 давам 20 лева за фанелката на ман унд За 30 лева можем да се договорим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tosheto0 Posted March 15, 2007 Author Share Posted March 15, 2007 еми до една седмица ако не си намера на Тотннам ште виим дали ште зема на ман4естер Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 един приятел преди 2-3 дена ми се похвали че си е взел няколко тениски от ла фиестата втора ръка и са чисто нови не вярвах но днеска като ги видях се уверих че е истина тениските са 1 път аз лично не бих облякъл таква тениска , не че има нещо лошо просто не обичам да нося чужди неща взел си е тениски на байерн , арсенал , селта , карлсруе , челси и на милан , тениските на челси и на милан са невероятни да не говорим че средната цена на бройка е ~7лв..... така че нападайте между другото до нас има пак един магазин втора употреба със страшно много тениски футболни , ако някой го интересува да ми пусне 1 ПМ да му кажа къде точно се намира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tosheto0 Posted March 15, 2007 Author Share Posted March 15, 2007 awe bratle kade beshe taq la fiesta poznato mi e ama ne moga da sa seta pls kaji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 awe bratle kade beshe taq la fiesta poznato mi e ama ne moga da sa seta pls kaji На кръстовиштето на сточка гара. До слаткарницата Неделя. Срещу Квазер Електроник. Както искаш го търси там е на 4 етажа е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.