Jump to content
BulForum.com

Продавам Неработещ Лаптоп

Recommended Posts

Продавам го този лаптоп. Мисля че проблема е в дъната платка в видео картата но не съм сигурен. Процесора е 366 или 400, има 2х64МБ рам. Матрицата не знам дали работи но е запазена не е издраскана или счупена. Клавиятурата също е в добро състояние. Има флопи. Няма ХДД. Пантите са пукнати. Батерия няма. Има зарядно и е пробвано работи.

Лаптопа изглежда също като този http://www.dekanex.pl/?Product=2399

Не знам каква цена да тръся но по правилата и за да не затворят темата нека да е 100лв. Възможен е бартер за друго пр. компютър П3 или ХДД или РАМ квито и да са компютърни части. Снимки ще кача утре.

• 2 weeks later...

абе стоя и го гледам това 4удо и се чудя дали няма да мога да го използвам за части защото имам един Dell Latitude CPX на които не му работи клавиатурата и самото зареждащо устройство вътре в топа иначе на ток си работи та не знам дали ще паснат частите. хахаха ужас толкова говорене а даже не попитах важи ли тази оферта още :)

абе стоя и го гледам това 4удо и се чудя дали няма да мога да го използвам за части защото имам един Dell Latitude CPX на които не му работи клавиатурата и самото зареждащо устройство вътре в топа иначе на ток си работи та не знам дали ще паснат частите. хахаха ужас толкова говорене а даже не попитах важи ли тази оферта още :)

Да важи офертата.

Знаеш ли що не работи?Къде е проблема/ите.

Най-вероятно изгоряла видео карта.

Нова цена 80лв.

Гледам че бая е потрошен.Изпускан ли е или просто не е затворен както трябва и за тва му стърчат платките?

Гледам че бая е потрошен.Изпускан ли е или просто не е затворен както трябва и за тва му стърчат платките?

Не е затворен както трябва. Така ми го дадъха, не се чуствам толкова компетентен та да взема да го събера както трябва.

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...