Shaq34 Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Продавам го този лаптоп. Мисля че проблема е в дъната платка в видео картата но не съм сигурен. Процесора е 366 или 400, има 2х64МБ рам. Матрицата не знам дали работи но е запазена не е издраскана или счупена. Клавиятурата също е в добро състояние. Има флопи. Няма ХДД. Пантите са пукнати. Батерия няма. Има зарядно и е пробвано работи. Лаптопа изглежда също като този http://www.dekanex.pl/?Product=2399 Не знам каква цена да тръся но по правилата и за да не затворят темата нека да е 100лв. Възможен е бартер за друго пр. компютър П3 или ХДД или РАМ квито и да са компютърни части. Снимки ще кача утре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted March 12, 2007 Author Share Posted March 12, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskito Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 абе стоя и го гледам това 4удо и се чудя дали няма да мога да го използвам за части защото имам един Dell Latitude CPX на които не му работи клавиатурата и самото зареждащо устройство вътре в топа иначе на ток си работи та не знам дали ще паснат частите. хахаха ужас толкова говорене а даже не попитах важи ли тази оферта още Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bundy Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 Знаеш ли що не работи?Къде е проблема/ите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted March 20, 2007 Author Share Posted March 20, 2007 абе стоя и го гледам това 4удо и се чудя дали няма да мога да го използвам за части защото имам един Dell Latitude CPX на които не му работи клавиатурата и самото зареждащо устройство вътре в топа иначе на ток си работи та не знам дали ще паснат частите. хахаха ужас толкова говорене а даже не попитах важи ли тази оферта още Да важи офертата. Знаеш ли що не работи?Къде е проблема/ите. Най-вероятно изгоряла видео карта. Нова цена 80лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bundy Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 Гледам че бая е потрошен.Изпускан ли е или просто не е затворен както трябва и за тва му стърчат платките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted March 20, 2007 Author Share Posted March 20, 2007 Гледам че бая е потрошен.Изпускан ли е или просто не е затворен както трябва и за тва му стърчат платките? Не е затворен както трябва. Така ми го дадъха, не се чуствам толкова компетентен та да взема да го събера както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted June 16, 2007 Author Share Posted June 16, 2007 Нова цена 50лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted June 18, 2007 Author Share Posted June 18, 2007 Продадено. Моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.