cTo9H Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Имам вкъщи една машинка която вече направи бая годинки и мислия да я продавам защото не ми е нужна...иначе си работи изрядно. Процесор-Амд Атлон на 650 мхз Дъно-не знам Хдд- 2 х Куантиум Файърбал (10 и 20 ГБ) Видео-Енвидия джифорс мх440 128мб 128 бита Рам- 128 и 256 мб сдрам Всичко това плюс кутия със читаво сиди,флопи и захранване можете да получите за скромните 120лв.Цената подлежи на коментар!За връзка търсете Стоян на номер 0888697616! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStyle Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 а на части продаваш ли го , и ако го продаваш кажи цени (интересуват ме хардовете) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted March 6, 2007 Author Share Posted March 6, 2007 а на части продаваш ли го , и ако го продаваш кажи цени (интересуват ме хардовете) По принцип предпочитам да го продам на цяло за да не се занимавам с разпродажби имам си и друга работа.Пък и не е в интерес на клиента да е на части понеже това означава,че цената се вдига. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dxo Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 също съм заинтересован от хардовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Repulse Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 az ot platkata ram 256mb kvi pari ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.