nonsan Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Кабела е използван само 2пъти преди доста време.Продадох си Моторолата и вече не ми е нужен. Не знам в момента как вървят като цени за това го пускам на Търг. Начална цена:2лв Стъпка:1лв Блиц:10лв ЕДИТ:Добавям и снимка---> Край на Търг-а:9.03.07, 22.00ч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
·٠•Senatora™●•٠· Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Кабела е използван само 2пъти преди доста време.Продадох си Моторолата и вече не ми е нужен.Не знам в момента как вървят като цени за това го пускам на Търг. Начална цена:2лв Стъпка:1лв Блиц:10лв ЕДИТ:Добавям и снимка---> 3лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Dee Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 5 лева давам веднага и съм сериозен,огледах го-моята моторола е V3 мисля,че ще стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pei4 Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Случайно някое хендс фрее да ти е останало ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
·٠•Senatora™●•٠· Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 6 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted March 10, 2007 Author Share Posted March 10, 2007 Търгът приключи. Печели ·٠•Senatora™●•٠·. В четвъртък съм в Пловдив и ще го донеса.Остави координати! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.