cconstantine Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Дайте идея от каде да си закупя матрак Тарся матрак без пружини може би латексен. Очакжам коментари Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 В МЕТРО! хубави и евтини! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 http://nani.bg/index.php?cPath=1&osCsi...a2bd0140834d046 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 може би латексен. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО латексен, всички дунапрени след година почват да се сплескват и на нищо не заприличват. Пружините - без коментар, само дето някои са по-добри от дунапрена но латекса е истината. За матрака не знам - като гледам не са много скъпи или поне аз мислех че са повече... сметнах от онзи линк за спалня излиза към 430лв матрака и то 18см дебелина, само че гледай под матрака рамката да ти е стабилна - тези "ортопедичните" рамки нещо не ми харесват и мисля да ги сменям с нещо по-масивно само още не съм намерил откъде да го взема или кой да ми го изработи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.