Jump to content
BulForum.com

Продавам: Linksys WRT54G

Recommended Posts

Здравейте,

Продавам въпросното wireless рутерче - Linksys WRT54G, купено е от САЩ преди 3-4-5 месеца, ползвано е 2 месеца, но след това се сдобих с друг рутер, та сега този го махам, защото ми е излишен. Давам го без адаптер, защото този, който беше от Щатите е несъвместим с българските стандарти. Този модел, нов, с ДДС в Пловдив струва 155 лв. Наложи ми се преди няколко седмици да закупя такъв. Аз го давам за 90 лв. Коментари по цената почти не са възможни.

Преди две седмици пък махнах един D-LINK за 60 лв. Който е запознат може да сравни и да прецени :)

Поздрави.

За информация можете да ме намерите на скайп: xskacorex или icq: 349776328

Добре, явно цената му е паднала. Точно от там купих същия модел за 155 лв. преди две седмици (или малко повече). Свалям на 80. Без повече коментар.

Здравейте,

Продавам въпросното wireless рутерче - Linksys WRT54G, купено е от САЩ преди 3-4-5 месеца, ползвано е 2 месеца, но след това се сдобих с друг рутер, та сега този го махам, защото ми е излишен. Давам го без адаптер, защото този, който беше от Щатите е несъвместим с българските стандарти. Този модел, нов, с ДДС в Пловдив струва 155 лв. Наложи ми се преди няколко седмици да закупя такъв. Аз го давам за 90 лв. Коментари по цената почти не са възможни.

Преди две седмици пък махнах един D-LINK за 60 лв. Който е запознат може да сравни и да прецени :)

Поздрави.

За информация можете да ме намерите на скайп: xskacorex или icq: 349776328

imal si edin,kupil si vtori,prodal si treti tuk mi miri6e na ne6to gnilo.za 70 lv imam realen interes no sled 24 h. proba ako si saglasen PM

ха-ха. занимавам се с мрежи и рутери, това и работя. мисля, че имам представа какво купувам и продавам. първо си взех един D-LINK, който махнах за 60 лв, защото си купих въпросния Linksys, който сега продавам, защото си купих същия чрез фирма за без пари (т.е. не ми струваше нищо на мен, защото парите дойдоха от фирмата). не насилвам никого да има интерес. ако някой прояви желание може да го тества и ако е доволен да го купи. версията на firmware-а не помня, мисля беше 3.х, но не съм сигурен. само знам, че се държеше по-добре от сегашния, който ползва firmware 5.x. в момента съм в софия и не мога да дам повече подробности, но утре ще пиша ако някой прояви желание.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...