GS_Mitaka Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Модели: Дек1: Унитра М9108, Дек2: Респром Д202, Радиоприемник: Респром Т202... Дека Унитра работи: върти касети и се чува музика ... Не съм го пробвал дали записва, но мисля че имаше някакъв проблем със записа... Дека Респром свири... Радиоприемника има доста добър обхват при една нормална антена... Въобще техниката за годините си е много добра Инфо за техниката има на задната им част (снимал съм го)... Просто всичко стои в един ъгъл вкъщи и хваща прах... Ако някой се занимава още с такива неща ще съм много щастлив да ги вземе... Цена по договаряне. Обявата важи за Пловдив. Снимки: http://store2.data.bg/gsgangsta/Old%20Stuff/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staik Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 За Унитрата разумна цена за мен към 20 лв Успех в продажбата много са добри Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Някакъв усилвател нямаш ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted March 5, 2007 Author Share Posted March 5, 2007 Някакъв усилвател нямаш ли Усилвател имам от същата серия Унитра, но не го продавам, понеже го използвам ... А дековете не ми вършат работа вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charovni Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Култови техники. Напомниха ми на старите времена :-) Ч.А. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted March 8, 2007 Author Share Posted March 8, 2007 ХаХа... Имал ли си нещо подобно? За мен си е доста добро, като имаш предвид, че е на повече от 15 години... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted March 13, 2007 Author Share Posted March 13, 2007 Унитра - 20лв Двата респрома - 30лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted April 27, 2007 Author Share Posted April 27, 2007 Унитра 20 лв. Двата респрома - 25 лева... Всичко 40 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oda Nobunaga Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Купувам ги веднага двата респрома за 20 лв! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.