Burkoff Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Та продавам гореспоменатия хард WD EIDE Hard Drives 200 GB, 100 MB/s, 8 MB Cache, 7200 RPM ( WD2000JB ) Повече информация на ТОЗИ ЛИНК Причина за продажбата е упгрейд с 300 Г Няма гаранция, но все пак е Western Digital , това само говори по себе си за качество ! Няма лощи сектори, всичко е на 6 ! Цена : 100 лв ! 90 лв - НЕПОДЛЕЖАЩА НА КОРЕКЦИИ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 http://www.wrzru.com/invision/index.php?sh...c=48856&hl= т'ва да не е същия? btw когато искаш да купуваш, казваш че нов с гаранция е 110 лв. ... а сега когато продаваш, без гаранция 100 лв. интересен пазарен механизъм власттва в тоя форум Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Е лошо няма..не се съмнявам,че и ти искаш да купуваш евтино нещо,а ако искаш да го продадеш да го дадеш по-скъпо от колкото би дал,ако трябва да го купиш...сигурно 99,99% от хората са така..отделен е въпроса,че понякога става,понякога не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted March 1, 2007 Author Share Posted March 1, 2007 http://www.wrzru.com/invision/index.php?sh...c=48856&hl= т'ва да не е същия? btw когато искаш да купуваш, казваш че нов с гаранция е 110 лв. ... а сега когато продаваш, без гаранция 100 лв. интересен пазарен механизъм власттва в тоя форум 1-во моето момче ... къде се бъркаш където не ти е работата. 2-ро .. да харда е купуван от AssassiN и какво от това. Върви си добре ... идеален е, но много бързо го напълних и реших да взимам нов. 3-то. Тогава когато го купувах имаше фолям наплив за този хард, и често да сикажа го купих за 90 лв.Логично е да пусна по-висока .. като начало и след това да намаля. Това е пазарна икономина дано си запознат с нея !!! 4-то Кефя се когато всички гледате цените в most.bg и то ценитре които са за корпоративни клиенти ... Харда в МОСТ е 120 лв без ДДС .. т.е с ДДС колко става .. си го изчисли САМ и пиши тогава. и 5-то .. ако решиш да продадеш в тоя форум нещо, което лично на мен се случва много рядко, и някой като тебе започва да ти развива локуми .. дали ще ти е приятно !!! Та по въпроса за харда .. имам 1-2 предложения .. смъквам го на 90 лв .. няма смистл за 5 или 10 лв да правим световен скандал. По ниско от тая цена няма да го продам. НОВА ЦЕНА: 90 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 нека караме по твоя начин: 1-во - "моето момче" ще викаш на сина на баща ти, разбра ли 2-о - няма проблем. просто реших да уточня, кой е точно този хард и хората да преценят сами защо толкова бързо се продава, след като е закупен 2-а ръка от друг в този форум 3-о - за колко си го купил ме боли оная работа. само дето последното мнение в онази тема е твое, правиш се на обиден и заявяваш, че се "оттегляш" от търга. никой не е посочил и дали в крайна сметка харда е купен или не... и с пазарната логика съм добре запознат. само дето при нея хората се опитват да спазват някакви етични правила, щото не се знае дали в следващия момент няма да попаднат в подобна ситуация, но те да са от другата страна. 4-о - аз коментирам цена, която ти си посочил в онази тема, за нов хард с гаранция. не е ли така? изобщо не съм гледал листи и т.нат. нямам интерес в случая 5-о - не ти развивам локуми. мисля, че ако беше уточнил кой е точно този хард(все пак хората, които влизат тук следят темите), щях да си спестя коментара. смятам, че така е редно по отношение на другата страна, а именно (евентуалния) купувач(а). вече той да си преценява. ... и не искам да намеквам, че на харда му има нещо. познвам AssassiN и много се съмнявам да ти продаде нещо, което не е в ред. така че тая насока не ме вълнува т.е. защо го продаваш след 2 мес. експлоатация примерно. и ще ти кажа нещо за коректността. преди една седмица купих от един човек във форума една плочка sdram. тъй като все още нямам възможност да я пробвам на машината, за която съм я взел, не знам дали е в ред и дали ще стане, но човекът изрично ми каза, че ако има нещо или не става, да му се обадя (даже държим връзка чрез IM). ако не стане, но си е наред, ще я пусна на цената, която съм я взел и ако няма интерес, ще падам надолу. ако пък й има нещо, цената, която съм платил си остава за моята сметка. айде сега, помисли върху последните думи! дано ги проумееш. желая ти успех в продажбата. п.п. .... а да, сега сппкойно можеш да ме report-неш, та да си получа заслужените 20% ::edit:: и какво се оказа ... след като си имал "1-2 предложения", които май са излезнали фиктивни, след като си пуснал тема с еднозначното "Проблем с HDD, моля за малко Help!" .... та, за коректността ми беше думата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.