Jump to content
BulForum.com

Продавам HDD 200 GB

Recommended Posts

Та продавам гореспоменатия хард WD EIDE Hard Drives 200 GB, 100 MB/s, 8 MB Cache, 7200 RPM ( WD2000JB ) Повече информация на ТОЗИ ЛИНК

wdfDesktop_SE_JB.jpg

Причина за продажбата е упгрейд с 300 Г :) Няма гаранция, но все пак е Western Digital , това само говори по себе си за качество ! Няма лощи сектори, всичко е на 6 !

Цена : 100 лв ! 90 лв - НЕПОДЛЕЖАЩА НА КОРЕКЦИИ !!!

http://www.wrzru.com/invision/index.php?sh...c=48856&hl=

т'ва да не е същия? :)

btw когато искаш да купуваш, казваш че нов с гаранция е 110 лв. ... а сега когато продаваш, без гаранция 100 лв. интересен пазарен механизъм власттва в тоя форум :)

Е лошо няма..не се съмнявам,че и ти искаш да купуваш евтино нещо,а ако искаш да го продадеш да го дадеш по-скъпо от колкото би дал,ако трябва да го купиш...сигурно 99,99% от хората са така..отделен е въпроса,че понякога става,понякога не. :)

http://www.wrzru.com/invision/index.php?sh...c=48856&hl=

т'ва да не е същия? :)

btw когато искаш да купуваш, казваш че нов с гаранция е 110 лв. ... а сега когато продаваш, без гаранция 100 лв. интересен пазарен механизъм власттва в тоя форум :)

1-во моето момче ... къде се бъркаш където не ти е работата. 2-ро .. да харда е купуван от AssassiN и какво от това. Върви си добре ... идеален е, но много бързо го напълних и реших да взимам нов. 3-то. Тогава когато го купувах имаше фолям наплив за този хард, и често да сикажа го купих за 90 лв.Логично е да пусна по-висока .. като начало и след това да намаля. Това е пазарна икономина дано си запознат с нея !!! 4-то Кефя се когато всички гледате цените в most.bg и то ценитре които са за корпоративни клиенти ... Харда в МОСТ е 120 лв без ДДС .. т.е с ДДС колко става .. си го изчисли САМ и пиши тогава. и 5-то .. ако решиш да продадеш в тоя форум нещо, което лично на мен се случва много рядко, и някой като тебе започва да ти развива локуми .. дали ще ти е приятно !!!

Та по въпроса за харда .. имам 1-2 предложения .. смъквам го на 90 лв .. няма смистл за 5 или 10 лв да правим световен скандал. По ниско от тая цена няма да го продам.

НОВА ЦЕНА: 90 лв

нека караме по твоя начин:

1-во - "моето момче" ще викаш на сина на баща ти, разбра ли :angry:

2-о - няма проблем. просто реших да уточня, кой е точно този хард и хората да преценят сами защо толкова бързо се продава, след като е закупен 2-а ръка от друг в този форум

3-о - за колко си го купил ме боли оная работа. само дето последното мнение в онази тема е твое, правиш се на обиден и заявяваш, че се "оттегляш" от търга. никой не е посочил и дали в крайна сметка харда е купен или не... и с пазарната логика съм добре запознат. само дето при нея хората се опитват да спазват някакви етични правила, щото не се знае дали в следващия момент няма да попаднат в подобна ситуация, но те да са от другата страна.

4-о - аз коментирам цена, която ти си посочил в онази тема, за нов хард с гаранция. не е ли така? изобщо не съм гледал листи и т.нат. нямам интерес в случая

5-о - не ти развивам локуми. мисля, че ако беше уточнил кой е точно този хард(все пак хората, които влизат тук следят темите), щях да си спестя коментара. смятам, че така е редно по отношение на другата страна, а именно (евентуалния) купувач(а). вече той да си преценява.

... и не искам да намеквам, че на харда му има нещо. познвам AssassiN и много се съмнявам да ти продаде нещо, което не е в ред. така че тая насока не ме вълнува т.е. защо го продаваш след 2 мес. експлоатация примерно.

и ще ти кажа нещо за коректността. преди една седмица купих от един човек във форума една плочка sdram. тъй като все още нямам възможност да я пробвам на машината, за която съм я взел, не знам дали е в ред и дали ще стане, но човекът изрично ми каза, че ако има нещо или не става, да му се обадя (даже държим връзка чрез IM). ако не стане, но си е наред, ще я пусна на цената, която съм я взел и ако няма интерес, ще падам надолу. ако пък й има нещо, цената, която съм платил си остава за моята сметка.

айде сега, помисли върху последните думи! дано ги проумееш.

желая ти успех в продажбата.

п.п. .... а да, сега сппкойно можеш да ме report-неш, та да си получа заслужените 20% :D

::edit::

и какво се оказа ... след като си имал "1-2 предложения", които май са излезнали фиктивни, след като си пуснал тема с еднозначното "Проблем с HDD, моля за малко Help!" .... та, за коректността ми беше думата

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...