GeorgeCh Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Телефона работи безупречно. Батерията държи 2-3 дни без да го изключвам и при доста разговори. Говоря между 8 и 10 часа месечно. Единствената му забележка е, че бутона за включване се натиска малко трудно. Така е откакто съм го купил, но не ми е било проблем, защото не го гася. Причина за продажбата: купих си нов. Произведен: март 2004г. Life timer: 207:24 Инфо за модела. Актуални снимки: Снимка 1 Снимка 2 Снимка 3 Начална цена: 80лв. Стъпка: 2лв. Блиц цена: 100лв. Край на търга: 05.03.2007г. 12:00h Продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted March 2, 2007 Author Share Posted March 2, 2007 Който спечели търга ще получи и подарък: DKU-5 кабел за връзка с компютър (от тази тема). По този начин вече телефона е оборудван с абсолютно всички средства за комуникация и то само за 80лв.! Липсва му само 3G и WLAN. Още инфо за апарата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted March 5, 2007 Author Share Posted March 5, 2007 Тъй като търга явно не събуди интереса ви, вече се приемат и разумни предложения за бартер. Телефон за мен не ме интересува, но приличен телефон с камера за дъщеря ми може да предизвика интереса ми. Сегашният и тел е супер, но си няма камера . Също бих се заинтересувал от бартер от типа: Телефона + фотоапарата от подписа ми (може и + хенсфрито) - за по-добър фотоапарат. Вие сте на ход. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted March 19, 2007 Author Share Posted March 19, 2007 Темата отдавна не е търг. С цел ликвидация обявявам: Нова цена:Телефон + зарядно - 70лв. Телефон + зарядно + кабел DKU-5 - 75лв. Телефон + зарядно + Bluetooth Handsfree DFI - 95лв. Телефон + зарядно + кабел DKU-5 + Bluetooth Handsfree DFI - 100лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted May 9, 2007 Author Share Posted May 9, 2007 Хайде пак цени надолу: Нова цена:Телефон + зарядно - 70лв. - 60лв. Телефон + зарядно + кабел DKU-5 - 75лв. - 65лв. Телефон + зарядно + Bluetooth Handsfree DFI - 95лв. - 85лв. Телефон + зарядно + кабел DKU-5 + Bluetooth Handsfree DFI - 100лв. - 90лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reinbow Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 barter za SE 630 +10 lv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted May 9, 2007 Author Share Posted May 9, 2007 barter za SE 630 +10 lv? Бартери за други телефони не ме устройват - имам си достатъчно. Най харесвам бартер за пари в брой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted June 2, 2007 Author Share Posted June 2, 2007 Телефонът е продаден. Моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.