Jump to content
BulForum.com

Nokia 6630 Music Edition

Recommended Posts

малко пари си приготвил мой :) имам такъв, но обикновения и с 512 мб карта то всъщност няма разклика с тоя дет го търсиш ти за 300 кинта с картата щи го дам като телефона няма нито една драскотина дмек е като нов с кутия и сичко останало и два дата кабела :)

ами това им е и проблема не могат да бъдат разкодирани тук за това са на такива цени... до 200лв ..да и за 170 съм виждал ама ще можеш да го ползваш за елка, часовник и мп3 плеар :)

Офф: Разкодирането на BB5 е някъде към 180-200 лв в София (и 1-2 седмици чакане) (50 евро в Сърбия). Преди няколко месеца и аз имах една неразкодирана 6630 и едвам се отървах от нея за 140 лв.

Междудругото не ти го препоръчвам като телефон, според мен е доста остарял (2004 г), а и е грозен. Вземи си нещо от н серията и ще си по-доволен, въпреки че ще ти излезе малко по-скъпо.

Ако някой търси 6630,6680,6681 и т.н. неразкодирани , да срирне , мога да намеря.Естествено , ще трябва да си намерите начин да ги разкодирате за да ги ползвате тук...

А за тези които искат по 180-200лв. за разкодиране - това нормално ли е?Телефона да ти струва по-малко от разкодирането му.Да си пазят тайната.

може да е остарял като модел, но я кажи има ли друг с по голям процесор от неговия за тези пари 220мхз иии я погледни каква е матрицата на камерата ми ... да ти кажа че прави по хубави снимки и от 2мпс-овите със светкавица даже, тъй че този телефон още дълго ще се ползва.... да не говорим, че един приятел го ползваше като GPS в колата си... за това престанете да говорите глупости само за сравнение 220мхз процесор има N80 ;) а за формата на телефона ... ми мноо ясно, че ще си го купи човек с вкус към различното, а не към комерсиалното .... съжелявам за офтопика, но се надявам, че съм внесъл малко яснота по отношение на купувача....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...