Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

konzolata e na edin poznat no e ostavena pri men za prodavane

Snimka 1

Snimka 2

Snimka 3

Snimka 4

Snimka 5

zaedno sas tezi igri:

Igri

konzolata e ot tankite ne 4ete Divx no playva DVD-ta (filmi)kopirani na komputar.nesam q probval sas "piratski" igri no moje da se probva predpolagam 4e 6te tragnat.

konzolata vklu4va - samata ma6inka,samo 1 djoistik,zahranvane,kabel za TV i 8 mb pamet.igrata varvi perfektno ,ako nqkoi se interesuva da drasne PM ,zenata e 170 lv 160 lv

i ideq si nqmam ima li 4ip,igrata e slujela za razmenna moneta na nevarnat zaem,az li4no sam igral na neq dva pati,neznam nito ot kade e nito na kolko vrememe e.4ete DVD-filmi praveni na komp.za igri neznam.

edinstvennoto koeto moga da predloja e pla6tane-testvane den/dva i vra6tane na parite ako ne se haresa.

a otnostno barterite samo za GSM-i stava vapros i to na dobra cena razbira se:)

i ideq si nqmam ima li 4ip,igrata e slujela za razmenna moneta na nevarnat zaem,az li4no sam igral na neq dva pati,neznam nito ot kade e nito na kolko vrememe e.4ete DVD-filmi praveni na komp.za igri neznam.

edinstvennoto koeto moga da predloja e pla6tane-testvane den/dva i vra6tane na parite ako ne se haresa.

a otnostno barterite samo za GSM-i stava vapros i to na dobra cena razbira se:)

Заинтригуван съм. В събота ще ти пиша дали ще я взема.

Искам само да питам кам играта колко джойстика има? И за игрите нали нема да плащам допалнително!!

И ако може да си оставиш телефона за да те намеря!!

Заинтригуван съм. В събота ще ти пиша дали ще я взема.

Искам само да питам кам играта колко джойстика има? И за игрите нали нема да плащам допалнително!!

И ако може да си оставиш телефона за да те намеря!!

ima 1 djoistig,cenata e zaedno sas igrite

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...