star_net Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 konzolata e na edin poznat no e ostavena pri men za prodavane Snimka 1 Snimka 2 Snimka 3 Snimka 4 Snimka 5 zaedno sas tezi igri: Igri konzolata e ot tankite ne 4ete Divx no playva DVD-ta (filmi)kopirani na komputar.nesam q probval sas "piratski" igri no moje da se probva predpolagam 4e 6te tragnat. konzolata vklu4va - samata ma6inka,samo 1 djoistik,zahranvane,kabel za TV i 8 mb pamet.igrata varvi perfektno ,ako nqkoi se interesuva da drasne PM ,zenata e 170 lv 160 lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted February 28, 2007 Author Share Posted February 28, 2007 nova zena 160 lv,moje i barteri . Link to comment Share on other sites More sharing options...
atanass_rapp Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 ISKAM da PITAM PS2 ot tuka li e......ili ot 4ujbina........na kolko vreme e......ima li chip.......4ete li piratski diskove...... zainteresovan sam... ot predlojenieto ti.......a kaji za kakvi barteri govorish....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 И аз съм заинтересован. Има ли чип или не? Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted March 1, 2007 Author Share Posted March 1, 2007 i ideq si nqmam ima li 4ip,igrata e slujela za razmenna moneta na nevarnat zaem,az li4no sam igral na neq dva pati,neznam nito ot kade e nito na kolko vrememe e.4ete DVD-filmi praveni na komp.za igri neznam. edinstvennoto koeto moga da predloja e pla6tane-testvane den/dva i vra6tane na parite ako ne se haresa. a otnostno barterite samo za GSM-i stava vapros i to na dobra cena razbira se:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 i ideq si nqmam ima li 4ip,igrata e slujela za razmenna moneta na nevarnat zaem,az li4no sam igral na neq dva pati,neznam nito ot kade e nito na kolko vrememe e.4ete DVD-filmi praveni na komp.za igri neznam.edinstvennoto koeto moga da predloja e pla6tane-testvane den/dva i vra6tane na parite ako ne se haresa. a otnostno barterite samo za GSM-i stava vapros i to na dobra cena razbira se:) Заинтригуван съм. В събота ще ти пиша дали ще я взема. Искам само да питам кам играта колко джойстика има? И за игрите нали нема да плащам допалнително!! И ако може да си оставиш телефона за да те намеря!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted March 2, 2007 Author Share Posted March 2, 2007 Заинтригуван съм. В събота ще ти пиша дали ще я взема. Искам само да питам кам играта колко джойстика има? И за игрите нали нема да плащам допалнително!! И ако може да си оставиш телефона за да те намеря!! ima 1 djoistig,cenata e zaedno sas igrite Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted March 5, 2007 Author Share Posted March 5, 2007 zna4i igrata sas sigurnost nqma 4ip za piratski igri,v sabota i nedelq igrata be6e v - stoian88 - da q probva. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted March 5, 2007 Author Share Posted March 5, 2007 moje da zatvarqte temata igrata e prodadena na vtoriq -Kreideiky- proqvil interes sled stoqn88 na PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.