Rolla Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Купвам телефон до 40лв. без значение от марка и модел, единствените изисквания са : - да работи без да си губи обхвата - да има литиева батерия която да кара поне 3-4 дена - да е с запазен външен вид - да има зарядно Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 http://www.wrzru.com/invision/index.php?ac...entry1494989486 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Ако те интересува Сименс,имам един А65. С LI-Ion батерия(оригинална).Надраскано е капачето отзад на батерията от ключовете в джоба. От лицева страна леко протъркване,което не е на дисплея и клавиатурата. При моите разговори(20-30мин) кара 3дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Аз мога да ти предложа едно Sony J5. Зарядно и 3 литиево ойнни батерии(едната е чисто нова, втората ми е от стария телефон, и третата е от този който продавам). Според зависи от разговорите може да изкара и по седмица с използваната батерия. Търся му 45 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted February 22, 2007 Author Share Posted February 22, 2007 http://www.wrzru.com/invision/index.php?ac...entry1494989486 Виждам че вече си го свалил от продажба Ако те интересува Сименс,имам един А65.С LI-Ion батерия(оригинална).Надраскано е капачето отзад на батерията от ключовете в джоба. От лицева страна леко протъркване,което не е на дисплея и клавиатурата. При моите разговори(20-30мин) кара 3дни. Нено, дай цена може и на ЛС Аз мога да ти предложа едно Sony J5. Зарядно и 3 литиево ойнни батерии(едната е чисто нова, втората ми е от стария телефон, и третата е от този който продавам). Според зависи от разговорите може да изкара и по седмица с използваната батерия. Търся му 45 лева По принцип става за каквото ми тябва,но цената ти не ме устройва за модел 2000 година Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Здрасти! Мисля че 35лв е разумна цена. Но ти си прецени,ако има по добри оферти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted February 23, 2007 Author Share Posted February 23, 2007 Купих телефон, затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.