Jump to content
BulForum.com

Продавам цифров фотоапарат

Recommended Posts

Апарата е 3.1 мегапиксела с 3х оптичен зум. Служи ми вярно от доста време и съм много доволен от него, но след две изпускания му се изпочупиха зъбчетата на капачето на батериите. Може би затова се появиха следните два проблема (заради лош контакт на батериите... не знам..?):

1. На светкавица понякога снимките ми се струват малко тъмни.

2. Когато снима видеоклип много бързо решава, че батериите са свършили и изключва, а след това на снимки тези батерии изкарват още доста.

Във всяко друго отношение апарата си работи перфектно.

Миналото лято, кто разчиствах в къщи, му изхвърлих кутията и книжките, но ще се постарая да намеря USB кабела. Аз си прехвърлям снимките с card reader и не помня къде съм забутал кабелчето.

info за апарата

Актуални снимки (кофти са, ама с телефона толкова):

Снимка1

Снимка2

Снимка3

Снимка4

Снимка5

Бонус: 128MB SD Card (снимка)

Снимката на картата, както и всички снимки към темите в подписа ми, са правени с него.

Цена: 90лв. 70лв. Продаден!

• 2 weeks later...

Който го вземе, ще получи и втори бонус: Чантичка за него Samsonite с преграда за резервни батерии и памети. Като нова е. Ако има интерес мога да кача и снимки.

Няколко уточнения:

Установена е причината за по тъмните снимки - прави го само при работа с 512MB катра. Явно тази карта дърпа повечко ток и тогава не му стига захранване, но този проблем с големи карти го има още от начало. Освен това с голяма карта (512 и нагоре) апарата става по-тромав - повече време му трябва при първоначално включване и между две снимки. С карти 128MB апарата си работи абсолютно перфектно.

Ето снимка направена преди малко с него на светкавица:

Снимка

Искам да обърна внимание, че по време на снимката компа си работеше и перката на процесора се въртеше.

Освен това USB кабела за връзка с компютър е открит, пробван е и си работи без проблем. Апарата не се открива като дисково устройство, но без никакви допълни драйвери WinXP го познава като фотоапарат и с визарда си сваляте снимките без проблем. Който иска може да си дръпне и оригиналния софтуер на Кодак от сайта им. Линк съм дал по-горе в темата.

Последна оферта:

Апарата + 2 броя 128MB карти + USB кабел за връзка с компютър - 70лв.

А клиповете оправиха ли се?

Соред мен да. Току що снимах един клип минута и 9 секунди - 15,4MB. Няма как да го кача в hit.bg, че там е до 10MB. Батериите паднаха, но след това като ги сложих в радиотелефона и той отказа да запали - т.е. наистина няма ток в тях, а и време им беше, отдавна не съм ги зареждал :). Нямам в момента други батерии под ръка за повече проби, но споревд мен си е ОК.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...