medeniqt Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 Чакам оферти на ПМ и тук в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Чакам оферти на ПМ и тук в темата. Продавам точно такъв за 7лв. като съм го взел за 9лв. преди 3 дни.. бях взел 2 броя, но единия ми увисна и ми остана.. с гаранция е .. непомня колко към Ера.. 4 портов е като кабелчето му е неповече от 5 см. В смисъл явно се използва за лаптопи, а не като едновременно удължител и usb hub. Сега видях и модела: UH-374BP Link to comment Share on other sites More sharing options...
medeniqt Posted February 19, 2007 Author Share Posted February 19, 2007 Продавам точно такъв за 7лв. като съм го взел за 9лв. преди 3 дни.. бях взел 2 броя, но единия ми увисна и ми остана.. с гаранция е .. непомня колко към Ера.. 4 портов е като кабелчето му е неповече от 5 см. В смисъл явно се използва за лаптопи, а не като едновременно удължител и usb hub.Сега видях и модела: UH-374BP snimka ne6to? kuv razmer e 2.0 , 2.5 ili ? Kato razgledah v google-to vidqh 4e toq tvoq model e mini usb koeto ne mi vur6e rabota trqbva mi sus standartnite protove kato na pc-to deto si gi ima po princi Usb 2.5 li be6e tamama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 snimka ne6to? kuv razmer e 2.0 , 2.5 ili ?Kato razgledah v google-to vidqh 4e toq tvoq model e mini usb koeto ne mi vur6e rabota trqbva mi sus standartnite protove kato na pc-to deto si gi ima po princi Usb 2.5 li be6e tamama. да mini usb. Пише usb 2.0 hi-speed 4 port mini hub. Невиждам какъв ти е проблемът. Аз ти казвам, че си го бучкам в едно от тия задните на пс-то и си хваща всичко каквото и да му сложеш.. то usb-то си е стандарт!!! universal.. serial.. bus.. или нещо от сорта.. така, че си ти върши работа. Казах ти, че единственият му недостатък е, че кабелчето му е 5 см. и неможеш да го ползваш като удължител, всмисъл неможеш да си го дадеш отпред на бюрото и да си ги ръчкаш там.. а трябва пак да бъркаш отзад на кутията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medeniqt Posted May 29, 2007 Author Share Posted May 29, 2007 o6te tursq usb hub4e za prili4na syma Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 o6te tursq usb hub4e za prili4na syma kakwo imas predwid razumna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
medeniqt Posted May 30, 2007 Author Share Posted May 30, 2007 kakwo imas predwid razumna? da e niska toest da ne mi go davat za 15-20 lv mi za 5-10-12 lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko_8915 Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 брато виж какво продаам-USB-hub-VIA-4 порта-(PCI слот)-10лв.(работи!) http://i.data.bg/07/05/21/381323_orig.jpg ако те эаитересува skype:koko_8915 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.