Jump to content
BulForum.com

купувам USB HUB

Recommended Posts

Чакам оферти на ПМ и тук в темата.

Продавам точно такъв за 7лв. като съм го взел за 9лв. преди 3 дни.. бях взел 2 броя, но единия ми увисна и ми остана.. с гаранция е .. непомня колко към Ера.. 4 портов е като кабелчето му е неповече от 5 см. В смисъл явно се използва за лаптопи, а не като едновременно удължител и usb hub.

Сега видях и модела: UH-374BP

Продавам точно такъв за 7лв. като съм го взел за 9лв. преди 3 дни.. бях взел 2 броя, но единия ми увисна и ми остана.. с гаранция е .. непомня колко към Ера.. 4 портов е като кабелчето му е неповече от 5 см. В смисъл явно се използва за лаптопи, а не като едновременно удължител и usb hub.

Сега видях и модела: UH-374BP

snimka ne6to? kuv razmer e 2.0 , 2.5 ili ?

Kato razgledah v google-to vidqh 4e toq tvoq model e mini usb koeto ne mi vur6e rabota trqbva mi sus standartnite protove kato na pc-to deto si gi ima po princi Usb 2.5 li be6e tamama. :)

snimka ne6to? kuv razmer e 2.0 , 2.5 ili ?

Kato razgledah v google-to vidqh 4e toq tvoq model e mini usb koeto ne mi vur6e rabota trqbva mi sus standartnite protove kato na pc-to deto si gi ima po princi Usb 2.5 li be6e tamama. :)

да mini usb. Пише usb 2.0 hi-speed 4 port mini hub. Невиждам какъв ти е проблемът. Аз ти казвам, че си го бучкам в едно от тия задните на пс-то и си хваща всичко каквото и да му сложеш.. то usb-то си е стандарт!!! universal.. serial.. bus.. или нещо от сорта.. така, че си ти върши работа. Казах ти, че единственият му недостатък е, че кабелчето му е 5 см. и неможеш да го ползваш като удължител, всмисъл неможеш да си го дадеш отпред на бюрото и да си ги ръчкаш там.. а трябва пак да бъркаш отзад на кутията. ;)

• 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...