FalleN_213 Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Сони-ериксон Т610 в комплект с зарядно,кутийка,книжки,диск с софт,сменен преден панел(на оригиналния се пукна стъклото). Забележки: надраскан панел(носене с ключове в 1 джоб),джойстикът работи само нагоре и надясно,от време на време и вляво,надолу никога Търся му 75 лв или бартер за CD за кола. ПРОДАДЕН. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugariaBrigadiR Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 снимка може ли да пуснеш на апарата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted February 16, 2007 Author Share Posted February 16, 2007 снимка може ли да пуснеш на апарата? Нямам с какво да го снимам,обикновен черен Т610.Ако искаш може да се видим да го огледаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitakat-322 Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 pi4 imam cd tcm za lek remont koito struva 10lv. 4 kanalno po 20 w kanal mnogo e zapazeno no ponqkoga displeqt ne svetva vednaga ako te interesuva moje da se razberem ne6to ili cd + dopla6tane ot moq strana ili dai nqkav nomer da se razberem Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted February 18, 2007 Author Share Posted February 18, 2007 pi4 imam cd tcm za lek remont koito struva 10lv. 4 kanalno po 20 w kanalmnogo e zapazeno no ponqkoga displeqt ne svetva vednaga ako te interesuva moje da se razberem ne6to ili cd + dopla6tane ot moq strana ili dai nqkav nomer da se razberem nomera mi e v podpisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted February 20, 2007 Author Share Posted February 20, 2007 продаден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.