Jump to content
BulForum.com

Продавам gsm Siemens SL45i

Recommended Posts

Продавам gsm Siemens SL45i (оригинален SL45i, a не флашната 45-ца) + 32 мб ММС мемори карта + 2 зарядни + преходник + допълнителна батерия + кабел за данни + докинг станция + ново хендсфрее с 1 слушалка + оригиналното CD + 1 ДВД от мен* + БОНУСИ: 4 други хендсфриита с проблеми (3 с 2 слушалки и 1 с една), 2 допълнителни клавиатури, 2 панела в лошо състояние, 1 батерия без електроника.

Гсм-а е с последния firmware и е моднат с няколкостотин пача (за модела съществуват няколко хиляди,само че се намират много трудно по форумите, по-голямата част ги имам).

* На ДВД-то има много запазени версии на софтуера и най-вече оригиналната преди гсм-а да се започне да се модва и по този начин може винаги да се върне към работещо състояние, когато нещо със софтуера се прецака. Освен това има много полезни програми за модинг и базикни по гсм-а, няколко хиляди тапета, анимации, мелодии и патчове за firmware и други...

За незапознатите с модела ще кажа накратко, че това е един от първите гсм-и с качествен mp3 плеър (плеъра е хардуерен и вади много добър звук, батерията кара около 5 часа плейбек). Гсм-а е моднат, така че може да се слагат големи карти до 1 гигабайт, може да се овърклоква процесора, да се стартира изпълним код от мемори картата все едно че е в паметта на телефона, java-та е ускорена, има добавени анимирани логота, термометър, по-добър индикатор за сигнала, голям часовник, може да работи без сим карта и много други неща (още около 200).

На външен вид гсм-а не е в перфектно състояние т.е. има драскотини по панела около инфрареда.

Причината за продажбата е разбира се единственото нещо, което може да ме накара да се разделя с такава джаджа - трябват ми пари (т.е. щом си закърпя бюджета се сваля от продажба).

Давам 5 дни "money back" гаранция.

Цена: 90 лв (може да се коментира)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...