Jump to content
BulForum.com

Продавам Sony Playstation Portable

Recommended Posts

Продавам Sony PSP с 1 gb карта....PSP-то е с firmware 1.5, което ще значи че могат да се играят пиратски игри върху емулираните фирмуери :) Устройството има още около 8 месеца остатъчна гаранция! Купуван е от DEKOM на главната! Цена с картата: 399лв.

Единствения бартер който правя е за iPod nano с 4 gb памет + доплащане от ваша страна, ако е 1-ва генерация!

• 2 weeks later...

Малко не те разбрах може ли да се играя пиратски игри на него сега или трябжа да се упдейтне или какво то се праи да вървят пиратските игри? Давам 350лв.От Пловдив ти от кдъе си?

Ако не си от Пловдив може да лично да дойда или по куриер.

Имаш ли някви игри към тва чудо? използвано ли е мн? ако можеш качи някви снимки да го видим? имам интерес ама ми трябва повече инфо. Относно цената някви коментари приемаш ли? Щото поразгледах из online shop-вете в повечето цената варираше около 200$-300$ за НОВ ето ти един саит за да не кажеш че говоря на изуст.

Тия цени по сайтовете дето ги гледаш са без такса,която е задължителна,но тя не е голяма-варира между 6 и 10 процента,само че човека го дава с 1 гигабайт карта,която е доста скъпа и вдига цената значително.Още повече,че цената в БГ е почти двойно по-голяма,а от тези сайтове надали можеш да си го поръчаш до БГ!!!

• 3 months later...

Здравей. А бартер за TCM mp3 player 20gb правиш ли? Той е горе долу еквивалентен на player-а, който ти търсиш но е с доволно повече памет :rolleyes: . Ако се интересуваш пиши ми на skype "tihichkoto" или на mail-а "[email protected]".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...