D-Devil666Hell Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Значи мониторът е стар (5 годишен) ама е запазен (само на долния десен ъгъл е нещо поиздран,но малко).Моделът е "LG" Studioworks 773N.Ето и снимка тук Волана е нов на няма и година-играно е с него само 4-5 пъти.Модела е "Play" Cyber Race Dual Action.Към него вървят - кутията,упътването и инсталационната дискета.Ето и снимки тук и тук Мониторът го давам за 70лв. А волана за 45лв. ПС Волана става и за PS1 i PS2 ПС2 Ей ви линк към характеристиките на монитора. ВОЛАНЪТ Е ПРОДАДЕН ! ! ! МОНИТОРЪТ СЪЩО ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Rover Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Zdravei interesuvam se ot volana kaji mi moje li da ima nqkuf komentar po cenata ??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted February 1, 2007 Author Share Posted February 1, 2007 Zdravei interesuvam se ot volana kaji mi moje li da ima nqkuf komentar po cenata ??????? Ми аз го зех за 72лв. понеже е като нов го давам на 65% от цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
master2001 Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 na usb port li e Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted February 1, 2007 Author Share Posted February 1, 2007 na usb port li e Да но има и още едно кабелче за PS 1,2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Rover Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 a barteri ustroivat li te ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted February 1, 2007 Author Share Posted February 1, 2007 a barteri ustroivat li te ????? Мне имам нужда от "мъни" за нов монитор edit: За повече информация драснете едно ЛС да не се задръстим! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Монитора какъв херцаж/резулюция поддържа? Колко инча е? Цветовете как са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted February 1, 2007 Author Share Posted February 1, 2007 ПС2 Ей ви линк към характеристиките на монитора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emodi Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 prodava6 li go o6te monitora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.