Dreamer Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Нещата не са за мен, а правя услуга на приятел! 1. Търси се wireless router с повече от един порт - демек с 4 тъй като всички са с толкова. Цената трябва да убеди френда, че си струва да не си взима нов. Хубаво е да се каже рутера с какъв чипсет е и точен модел за да се видят спецификации. Пример за нов: Edimax ~76 лева с ДДС с в Metro, chipset Realtek Пример за нов: TP-LINK TL-WR542G 54M Wireless Router 78 лв в ера 2. Търси се и wireless usb за да се връзва към горния рутер. Всички такива, които са с чипсет на SiS като Surecom EP-9001-g директно отпадат. Пример за нов: TP-LINK TL-WN320G Wireless USB Adapter 37 лева в ера (chipset Ralink) Пример за нов: Edimax 36 лв с ДДС в Метро, chipset Realtek общ пример за bundle: MSI Wireless Combo - Router RG54SE и Stick US54SE 109лв с ДДС в ТМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stealth Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Skype Starnett pishi mi moje bi imam dosta primamliva oferta za teb . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.