Jump to content
BulForum.com

Продавам notebook

Recommended Posts

Inspiron 9400 Intel® Core™ Duo Proc T2250 (1.73GHz/533MHz/2 X 1MB L2 Cache)

LCD Panel 17 inch Wide Screen XGA+ Display

Memory 1GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHz

Graphics Card 256MB ATI MOBILITY™ RADEON® X1400 HyperMemory

Hard Drive 120GB 5400RPM SATA Hard Driv

Network Card Integrated 10/100 Network Card and Modem

Combo/DVD+RW Drives 8X CD/DVD Burner (DVD+/-RW) with double-layer DVD+R write capability

Sound Options Integrated Sound Blaster® Audigy™ HD Software Edition

Wireless Networking Cards Dell Wireless 1390 802.11g Mini Card (54Mbps)

Година и полвина гаранция.

цена ....$

• 2 weeks later...
За колко бройки е цената?

Нов струва 899.00 USD

http://www.dell.com/content/products/featu...;l=en&s=bsd

Прочети внимателно и недей да постваш глупости :D Ако проявяваш любопитство продължи и си направи конфигурацията както горепосочената. След това сметни данъците и таксите + доставка и после пак пиши.

Прочети внимателно и недей да постваш глупости :D Ако проявяваш любопитство продължи и си направи конфигурацията както горепосочената. След това сметни данъците и таксите + доставка и после пак пиши.

Да продължа с глупостите:

След промяна на компонентите цената се увеличи на:

Inspiron 9400 Intel® Core™ Duo T2250 (1.73GHz, 2MB L2 Cache, 533 MHz FSB), Genuine Windows Vista™ Home Basic

Update Total: $1,203.00

$300 Instant Savings on select Inspiron notebooks priced $1,199 or more!

Special Offer!: - $300.00

Sub-total: $903.00

Справка: http://ecomm.dell.com/dellstore/basket.asp...mp;itemtype=CFG

Данъци няма, не знам откъде ги измисли.

Такси:

- за доставка с USMail до вратата на клиента (имат представителство в София) приблизително - 25 USD

- застраховка: 10% от обявената цена. Обикновено се обявава по-ниска стойност, защото стоката се таксува като втора ръка (просто и се маха опаковката) 150-200 долара - 20 USD

Да не забравяме, че все пак говорим вече за НОВ лаптоп при цена с ВСИЧКО: $947.00

Успешна продажба ти желая

ама по принцип аз не съм видял официален дистрибутор на някоя фирма да продава на различни цени от официалните цени - хмхмхм

А тва вече ако си си го поръчал през някои си - си е твой проблем

Моля да бъде намерен за 1000$, ще купя 3 броя. Очаквам ви скоро. Тъкмо пак ще намажа някой лев :P

С най-голямо удовоствие ще ти ги доставя. Приготви 3000 долара и ми пиши на ЛС да договорим условията. Моята цена за услугата ще е скромна: по 50 долара на бройка.

az mislia 4e tova e svoboden pazar i vseki moje da iska tolkova kolkoto sam preceni za tova koeto predlaga i koito kupuva da si preceni dali si zaslujava ina4e vseki znae da znae :D

Ето едно добро изказване. Имам въпрос към Sonic ето тук и тук са официалните представители за България на dell. Да неговорим, че коментирания лаптоп го няма в листата им. Ще помоля само хората които имат интерес да предложат цена или коментар по предложената, да пишат. Другите които просто искат да поспамят темата или да дават абсурдни коментари. Има достатъчно такива теми. Благодаря.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...