Jump to content
BulForum.com

Продавам RS MMC

Recommended Posts

Един френд продава чисто нови памети. Става дума за RSMMC-DV използвани по-често за GSM-и Nokia (до колкото ми е известно).

Паметите са 1GB марката или е PQI или е Kingston...

Цена: 50лв./бр Твърдо, евентуално за количества отстъпки - около 10 броя са!

• 2 weeks later...

Здрасти , търся си карта , но много скапи нещо само информативно ти слагам едни цени

Multi media card 1GB PLUS -42.00

Multi media card 1 GB RSDUAL- 42.84 (не ги разбирам , но цената все пак привлича )

А гаранция не даваш ли ?

а 512 няма ли някаде около 20 лв ?

гаранция-франция

След проба на мойто Н70,взимам една(пробата е нужна,защото от сайта на нокиа,знам че тази марка не се обичат много с Н70)

:)

пиши ми или пм

Multi media card 1GB PLUS -42.00

Пич тая виждал ли си я как изглежда???

Незнам защо,но съм останал с впечатление че тва не е ММЦ мобил и е малко едричка

@ PiTT BuLL ако беше си направил труда да прочетеш малко по-подробно ценовата листа, щеше да забележиш: "Посочените цени са без включен ДДС, върху тях се начислява задължително 20% ДДС ."

@Vastril4o Утре ще питам за гаранция, може и да може да се даде някаква, а за марката мисля че може и различна, ще разпитам и ще пиша конкретни цени на различните марки, но цената си остава ТВЪРДА!

!!! Внимание !!! Ако още някой се опита да коментира цените ще бъде репотрнат, напомням ви че това е забранено! Ако искате пазарлък да става само на ЛС/РМ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...