Jump to content
BulForum.com

Търг за видеокарта

Recommended Posts

Продавам видеокарта ASUS EN7600GT 256MB DDR3. Картата е закупена от RESET на 11.04.2006 г. с 2 г. гаранция, така че има остатъчна повече от година. Има си всички глезотийки, HDTV-OUT, TV-OUT, а в комплекта пристига с кутия, кабели, диск с драйвери, диск с manuals, диск с демо на King Kong и книжка. Клоква се прилично, не съм я напъвал много, но стига честотите от подписа без проблем, а разполага с невероятно бърза памет, така че може да мине и 1700-1800 с подходящо охлаждане. С игри също съм нямал пречки. Всичко съм играл на максимални настройки с включен AA. Проблем са ми правили Oblivion, Anno 1701 и Condemned, като за последната нямам идея защо. Ако някой го интерсува нещо по-специфично, нека пита и ще се опитам да отговоря.

За начална цена слагам 180 лв., стъпка 5 лв. Блиц цена: 260 лв. Край на търга четвъртък, 25.01.2007 21:00. Офертата важи за Пловдив и София, като с куриери не ми се занимава (не питайте защо), така че или вие ще дойдете да си я вземете (в София съм) или поне 5 лв. отогоре на крайната цена, за да се разкарам аз. Няма тестов период, тъй като си има гаранция, а парите ми трябват спешно. Причината за продажба е, че изпадна доста по-добра карта на ниска цена. Като цяло 7600GT е страхотна джаджа, който има знае за какво говоря. Не съм мислил да я сменям, защото си е доста солидна покупка.

P.S. Има около 1% вероятност да сваля картата от продажба и се чувствам длъжен да го спомена.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...