RIP Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Продавам видеокарта ASUS EN7600GT 256MB DDR3. Картата е закупена от RESET на 11.04.2006 г. с 2 г. гаранция, така че има остатъчна повече от година. Има си всички глезотийки, HDTV-OUT, TV-OUT, а в комплекта пристига с кутия, кабели, диск с драйвери, диск с manuals, диск с демо на King Kong и книжка. Клоква се прилично, не съм я напъвал много, но стига честотите от подписа без проблем, а разполага с невероятно бърза памет, така че може да мине и 1700-1800 с подходящо охлаждане. С игри също съм нямал пречки. Всичко съм играл на максимални настройки с включен AA. Проблем са ми правили Oblivion, Anno 1701 и Condemned, като за последната нямам идея защо. Ако някой го интерсува нещо по-специфично, нека пита и ще се опитам да отговоря. За начална цена слагам 180 лв., стъпка 5 лв. Блиц цена: 260 лв. Край на търга четвъртък, 25.01.2007 21:00. Офертата важи за Пловдив и София, като с куриери не ми се занимава (не питайте защо), така че или вие ще дойдете да си я вземете (в София съм) или поне 5 лв. отогоре на крайната цена, за да се разкарам аз. Няма тестов период, тъй като си има гаранция, а парите ми трябват спешно. Причината за продажба е, че изпадна доста по-добра карта на ниска цена. Като цяло 7600GT е страхотна джаджа, който има знае за какво говоря. Не съм мислил да я сменям, защото си е доста солидна покупка. P.S. Има около 1% вероятност да сваля картата от продажба и се чувствам длъжен да го спомена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted January 26, 2007 Author Share Posted January 26, 2007 Продадена. Затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.