Jump to content
BulForum.com

Бартер Gigabyte 8IPE100 Rev 2x I865PE

Recommended Posts

Бартирам си дъното (Gigabyte *IPE100) за аналогичния модел на ASUS P4P800 - може и делукс. Причината за бартера е че имам Corsair DDR550 който не се разбира с дъното ми. Въпросният Corsair (според интернет) се разбира с моделите на ASUS и е "пригоден" за тях. Ако има желаещи съм навит за бартер - тъй като едва ли някой ще го направи от добро желание предлагам и доплащане в размер на 20тина лева за аналогичния модел. Ако имате желание и да ме оставите да го тествам с въпросните памети бих още по-доволен. Ако не се намерят желаещи просто ще върна паметите и ще си остана в изходно положени :).

Благодаря предварително на отзовалите се.

П.С. Повече инфо : в момента съм с P4 2400 Northwood 12x200 1.525V default , който работи на въпросното ми дъно на 12x276 (3316) 1.584V. Максималното FSB което съм достигал е 285 на този ток

mai si dostignal max ? as imah su6tia procesor i su6to tolko uspiah...ina4e procesora e super za overclock! naidobria deto as sam imal

Да прав си процесора е прекрасен. Но проблема не ми е в процесора. Проблема ми е в това че тази Corsair DDR550 XMS PC4400 не иска да ми работи 1:1 на 550 (дори и на 500) mhz. Затова търся ASUS с надеждата че на него този проблем няма да го има. Паметта и давам исканите 2.75V и пак ми ресва. Сега съм я стабилизирал на 400 mhz - но за какво ми е при положение че е DDR550 - просто дъното ми явно не се харесва с нея - с А-дата DDR500/566 този проблем го нямаше.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...