koliozepenizata Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 Бартирам си дъното (Gigabyte *IPE100) за аналогичния модел на ASUS P4P800 - може и делукс. Причината за бартера е че имам Corsair DDR550 който не се разбира с дъното ми. Въпросният Corsair (според интернет) се разбира с моделите на ASUS и е "пригоден" за тях. Ако има желаещи съм навит за бартер - тъй като едва ли някой ще го направи от добро желание предлагам и доплащане в размер на 20тина лева за аналогичния модел. Ако имате желание и да ме оставите да го тествам с въпросните памети бих още по-доволен. Ако не се намерят желаещи просто ще върна паметите и ще си остана в изходно положени . Благодаря предварително на отзовалите се. П.С. Повече инфо : в момента съм с P4 2400 Northwood 12x200 1.525V default , който работи на въпросното ми дъно на 12x276 (3316) 1.584V. Максималното FSB което съм достигал е 285 на този ток Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliensk Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 mai si dostignal max ? as imah su6tia procesor i su6to tolko uspiah...ina4e procesora e super za overclock! naidobria deto as sam imal Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliozepenizata Posted January 18, 2007 Author Share Posted January 18, 2007 mai si dostignal max ? as imah su6tia procesor i su6to tolko uspiah...ina4e procesora e super za overclock! naidobria deto as sam imal Да прав си процесора е прекрасен. Но проблема не ми е в процесора. Проблема ми е в това че тази Corsair DDR550 XMS PC4400 не иска да ми работи 1:1 на 550 (дори и на 500) mhz. Затова търся ASUS с надеждата че на него този проблем няма да го има. Паметта и давам исканите 2.75V и пак ми ресва. Сега съм я стабилизирал на 400 mhz - но за какво ми е при положение че е DDR550 - просто дъното ми явно не се харесва с нея - с А-дата DDR500/566 този проблем го нямаше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.