Jump to content
BulForum.com

prodavam TV/FM tuner

Recommended Posts

TV tunera e bez distanciono i disk s draiveri,vadi mn hubava kartina s win 98 s win XP ne sym probval poradi lipsa na draiveri. No namerih sait ot koito moje da se drupnat sqkvi draiveri za tunera- http://webbuilder2.asiannet.com/1470/style...169&rid=972

tv tunera e s chipset BT878

ima si kabeli za radito mn buksi za vsqkvi si tam vhodove marzi ma da gledam to4no kvi. Pri interes 6a ka4a i snimki i 6a dam link s harakteristiki.

CENA:20 lv

Prodavam go za6toto iskam da si kupq nqkakuv nov deto da e vun6en i da podurja cifrova televiziq 6toto iskam TFT-mi da go pravq samostoqtelen TV :)

ami imam malko 4arkove iz nas :) moga da ti predloja edno CD-rom4e edna video karta Riva vanta 16Mb plus nqkoi lev eventualno ako te ustroiva!!! :punk :punk

ne me ustroivat tvoite barteri, cd rom-4eta imam 3 deto ne gi polzvam + edno CD-RW a za teq drugite 4arkaluci deto predlaga6 ne mi vur6at nikva rabota 6toto sym s nova ma6ina i ne mi trqbvat stari 4asti ina4e mersi :)

• 2 weeks later...

тунерът се сваля от пордажба, никой от изявилите желание да го купят не беше сериозен. Моля модераторите да затворят темата :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...