Eagle Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Продавам газова уредба - 70литра. В нея има 30литра газ. Цена:120лева Тъй като аз просто помесвам обявата звънете на: GSM 0884 447130 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 i kak taka barabar s gazta,ne trqbva li da se izprazni za da se demontira ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 ми не! На бутилката има 2клапана ,които се затварят-входен и изходен и газта си остава вътре,но това нее от голямо значение. Интересувам се сериозно.Кажи ми марката на изпарителя, на каква кола е монтирана-колко кубика е двигателя,какво върви с нея(освен бутилка и изпратиел),колко време и км е ползвана,гаранция даваш ли,кометар на цената ако в тази ценане се включва монтаж на моята кола? Много тъпо си пуснал обявата,не се сърди. И не ми казвай "Ми обади се на телефона и питай там." Все едно да прочетеш обява "продавам лека кола"-би ли се обадил? Ти пускаш обявата,и трябва да дадеш точна информация,иначе щети затворят темата. Айде,чакаме! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted January 11, 2007 Author Share Posted January 11, 2007 Пак казвам пускам обявата а не аз съм собственика. Сега Изпърителят е италиянски незнам точната марка. Свалена е от волга 2000кубика. 2 клапана. Около 2 години и полвина, незнам точните километри. Да дава гаранция. Не включва монтаж и човекът не иска пазърлък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.