Breez Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Значи далаверата е следната!Имам една позиция за закупуване на монитор от Техномаркет Европа със остъпка(монитора за мен е подарък),но тъй-като ми трябват пари кеш а монитор си имам предлагам на някой от вас да се възползва от офертата!Отивате харесвате си монитор и го получавате на цена с 30 лева по ниска от обявената!Ако има някой мераклия за нов монитор да се обажда....монитора е само един!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted January 12, 2007 Author Share Posted January 12, 2007 40 лева остъпка от цената в магазина!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 дай да говорим за един филипс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted January 12, 2007 Author Share Posted January 12, 2007 дай да говорим за един филипс Ми то няма к'во толкова да се говори оставяш ми телефон званя ти и се разбираме,кога да отидем до магазина да вземем монитора! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.