ex-impo Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 и така понеже леко ми омръзна въпросния телефон,реших да го бартеросам за някой от същата категория и цена и понеже от много време си мечтая за телефон с капак предимство имат точно те. Телефона е на година и половина,няма остатъчна гаранция,с чисто нова батерия и зарядно,хендсфрии,без драскотинка по панела(оригиналния)..... очаквам предложения. Склонен съм САМО НА размяна за друг(с минимално доплащане от моя страна),не го продавам. и така вие сте Z520 е най-добрия вариант за бартер Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6 Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 и така понеже леко ми омръзна въпросния телефон,реших да го бартеросам за някой от същата категория и цена и понеже от много време си мечтая за телефон с капак предимство имат точно те.Телефона е на година и половина,няма остатъчна гаранция,с чисто нова батерия и зарядно,хендсфрии,без драскотинка по панела(оригиналния)..... очаквам предложения. Склонен съм САМО НА размяна за друг(с минимално доплащане от моя страна),не го продавам. и така вие сте davam SE T610 i dopla6tane,za tvoq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex-impo Posted January 10, 2007 Author Share Posted January 10, 2007 четеш ли ми внимателно поста? Т610 не е телефон от класа на К700!!!! освен това ссъм писал че по-евтини варианти не ме интересуват така че твърдо НЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6 Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 davam SE T610 i dopla6tane,za tvoq. "ne e telefon ot klasa"to puk tvoq priliva ot klasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.