Jump to content
BulForum.com

Разменям LG KG800

Recommended Posts

Апарата е запазен , няма много драскотини по панела . Има само зарядно към телефона . Заменям го за друг телефон , без доплащане от моя страна . Желателно предлагания от вас апарат да е на стойноста на моя за да е чист бартер . Предлагайте . Нямам предпочитание от марките . Пишете аз ще ви отговарям ... Очаквам вашите оферти на мейла и на кю-то .

Апарата е с черния панел .

От Пловдив съм

ICQ nomber : 286-414-596

mail : [email protected]

Апарата е запазен , няма много драскотини по панела . Има само зарядно към телефона . Заменям го за друг телефон , без доплащане от моя страна . Желателно предлагания от вас апарат да е на стойноста на моя за да е чист бартер . Предлагайте . Нямам предпочитание от марките . Пишете аз ще ви отговарям ... Очаквам вашите оферти на мейла и на кю-то .

От Пловдив съм

Имам SonyEricsson T630. Давам ти го, доплащаш ми още 100лв. и сме квит. Ок?

Ами не съм навит. Търся нещо по - ново от същия клас ...

Послепис : Дизайна печели ... Търся нещо с по красиво , от колкото функционално , нещо от рода на В3хх ...

Черен K608i, без драскотини и забележки - на 6месеца е. Пълна окомплектовка - кутия, софтуер, книжки и кабел! И стига състоянието на твоя да е прилично!

Черен K608i, без драскотини и забележки - на 6месеца е. Пълна окомплектовка - кутия, софтуер, книжки и кабел! И стига състоянието на твоя да е прилично!

Иначе продаваш ли го твоя К608?И на каква цена?

Ами не благодаря ...

Искам да кажа , че нещо от този клас представлява телефон който е над 300 лева : от рода на Д600 , В810 , В3хх , В3х , Нокиа 6681 , Н70 , Е50 ... Моля не предлагайте по евтини телефони ...

Апарата е с черния панел .

От Пловдив съм

Начи викаш може и бартери. Ами един Самсунг C100 + $$$$ от мен

Желателно предлагания от вас апарат да е на стойноста на моя за да е чист бартер .

Начи викаш може и бартери. Ами един Самсунг C100 + $$$$ от мен

Вижте сега ... Прочетете какво съм написъл и си приценете ... Искам не пари а телефон който е от същия клас ...

Заменям го единствено за един от следните модели ...

Samsung D600 ( full pack с гаранция поне 3 месеца)

Samsung F300 ( може и само със зарядно )

Motorola V3xx ( full pak )

Това е за чист бартер ... Давайте и други предложения , но да става въпрос за чист бартер .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...