Myxa-TePoPuCT Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 ами картата е свалена от нокиа, на самата карта пише нокиа на самсунг Е900 не можа да тръгне, затова предполагам че е само за нокиа тази карта картата .... продава се само малкото ( т.е. самата карта) без преходника към ММС.. цена 50 лева звънете на 0896610865 - Васил или пишете в скайп toyo-tyres това е засега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 ами картата е свалена от нокиа, на самата карта пише нокиа на самсунг Е900 не можа да тръгне, затова предполагам че е само за нокиа тази карта картата .... продава се само малкото ( т.е. самата карта) без преходника към ММС.. цена 50 лева звънете на 0896610865 - Васил или пишете в скайп toyo-tyres това е засега Давам 40 лева след проба на телефона ми!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted January 9, 2007 Author Share Posted January 9, 2007 имам 1-2 предложения засега, ако нещо не стане, ще пиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted January 9, 2007 Author Share Posted January 9, 2007 така, картата е пробвах на Самсунг Д600, Е900, и моторола Е398 - не тръгва телефоните забиват, което ме навява на мисълта че картата е заминала, или пък е само за нокиа ... така, че ще гледам да е пробвам на някоя нокиа, и ако тръгне ... ясна е работата само за нокиа е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.