Jump to content
BulForum.com

Продавам gsm Alcatel OT-E260

Recommended Posts

Alcatel OT-E260 THINKING BLACK (черния панел)

Телефончето е супер, но просто ми е напълно излишно, защото в момента имам 4 гсм-а.

Модела е от 2006 и е доста фешън, може да го видите на сайта на 2be.

Както идва от магазина - кутия, книжки, зарядно, с лепенката на дисплея, разопакован е колкото да се види, че работи и да се разгледа.

В момента в 2be e 150 лв, а аз му търся 120 115 105 100 9085 лв.

@smilen

Ами вече е "почти чисто нов" защото почнах да го ползвам от 2 седмици и сигурно вече има около 100 минутки разговори. Разбира се, няма никакви забележки по външния вид. Гаранция има 2 години от 28.12.2006, ОБАЧЕ с нея нещата стоят малко по-сложно, защото ако стане нещо трябва аз да ходя до София и за това с оглед на това, че цената падна доста от първоначално предвидената го давам без гаранцията т.е ще дам money back гаранция 1-2 седмици колкото да се види, че нищо му няма. Ако това е проблем за някой - можем да измислим и нещо друго...

А колкото до 70 лв, на този етап са ми малко (а и имам малко по-добро предложение на ЛС). Разбира се ако не се намерят сериозни кандидата цената ми ще продължи да пада - пък може и да достигне тази сума - не се знае...

@D-Rover

Ами бартери ме интересуват (чисти или с доплащане от моя или ваша страна) за нещата от подписа ми, или за ДВД записвачка, голям хард, мп3 плеър с много памет (>2гб), може за покет пц или за добър смартфон (като добавя и Нокиа 6680 full pack + 2GB). Чакам предложения...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...